Rotho opbergboxen

Praktisch en decoratief

Rotho opbergboxen

Naast keukenartikelen, afvalemmers en afvalscheiders is ook opslag een specialiteit van het Zwitserse merk Rotho, waar jij als winkelier veel aan hebt. De Rotho opbergboxen zijn zó gemaakt dat jouw klant zijn spullen netjes kan opbergen, zonder dat het een doorn in het oog is. De opbergboxen van Rotho zijn praktisch, maar kunnen ook decoratief zijn, zodat je klant ze niet hoeft weg te stoppen. En ook voor op kantoor heeft het merk de juiste oplossingen voor het opbergen van spullen.

Praktische Rotho opbergboxen

Spullen opslaan in de keuken, woonkamer, slaapkamer of op zolder kan gemakkelijk met de Rotho opbergboxen. Met deze boxen creëert jouw klant orde in de chaos, en dat terwijl de spullen goed worden beschermd tegen stof en beschadigingen. Winterjassen in de zomer, zomerkleding in de winter. Kerstversiering, oud keukengerei, ga zo maar door. Overal heeft Rotho een passende opbergbox voor. 

Rotho opbergboxen voor decoratie

Het Zwitserse design van de Rotho opbergboxen is er niet voor niets. Je klant kan eenvoudig spoullen opbergen, zonder boxen uit het zicht op een al zo volle zolder te moeten plaatsen. Daarnaast wil je klant sommige spullen opbergen, maar wel bij de hand houden. Daarom heeft Rotho haar opbergboxen zó ontworpen dat ze perfect in het interieur passen. Ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van speelgoed.

Rotho opbergboxen op kantoor

Een opgeruimd bureau is een opgeruimd brein. Van het Zwitserse design van Rotho heeft het merk ook speciaal voor op kantoor stijlvolle opbergmanden en opbergboxen. Kunststof manden in allerlei kleuren en groottes, organizers en (drie)dubbele boxen met lades. In alle vormen, soorten en maten heeft Rotho opbergboxen die passen bij de behoeften van jouw klant.

Rotho opbergboxen zijn praktisch en decoratief tegelijk. Rotho bewijst dat het écht kan. Voor de woonkamer, slaapkamer, op kantoor... Door het hele huis zijn de opbergboxen van Rotho een lust voor het oog. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder