Groothandel opbergboxen

De beste opbergboxen als toevoeging aan jouw assortiment

Groothandel opbergboxen

Wil jij als winkelier jouw assortiment uitbreiden met A-merk opbergboxen? VanHuisz is jouw groothandel in opbergboxen! Bij ons vind je een ruim aanbod van boxen, groot en klein. Waar jouw klant écht wat aan heeft ovor lange tijd, bijvoorbeeld bij het verhuizen of gewoon om de spullen netjes op te bergen. Bij VanHuisz denken we daarnaast met je mee over hoe jij je hele huishoudassortiment succesvoller maakt. 

Groothandel opbergboxen: VanHuisz

Als groothandel in opbergboxen is VanHuisz er voor alle winkeliers die op zoek zijn naar een leverancier met een ruim aanbod en die met ze meedenkt. Naast opbergboxen hebben wij ook alle andere huishoudartikelen van diverse A-merken. Denk aan schoonmaakartikelen, servies en bakaccessoires. Wij denken graag met je mee over wat jouw assortiment nu echt succesvol maakt en ook hoe je dit elk seizoen weer effectief kunt promoten. Op die manier is VanHuisz méér dan een groothandel in opbergboxen.

Rotho opbergboxen groothandel

Jij als winkelier wil natuurlijk jouw klant het beste voorleggen. Als groothandel in opbergboxen hebben wij daarom gekozen voor het A-merk Rotho. Dit Zwitserse merk heeft een zeer ruim aanbod aan opbergboxen in verschillende formaten. Daarbij is ook nagedacht over de wensen van jouw klant. Zo zijn er bijvoorbeeld opbergboxen in deze groothandel te vinden met handige wieltjes eronder en die gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Zo wordt vervoeren ook kinderspel. Jouw klant kan in de winter alle zomerkleding netjes opslaan en dit in de zomer weer makkelijk tevoorschijn halen. Hetzelfde geldt voor winterkleren in de zomer. Ideaal!

Groothandel in duurzame opbergboxen

Wist je dat de Rotho opbergboxen in onze groothandel ook duurzaam zijn? Het merk Rotho zet in op het realiseren van kunststof producten, die van gerecycled materiaal zijn gemaakt en/of gerecycled kunnen worden. Naast het mooie Zwiterse design is dit een groot voordeel van de opbergboxen van Rotho. 

Met de opbergboxen van Rotho haal je een waardevolle toevoeging voor jouw klant in je winkel. De boxen zijn niet alleen praktisch, maar ogen ook opgeruimd en zijn duurzaam. Wil je meer weten over onze opbergboxen, onze groothandel óf onze makkelijke bestelomgeving? Neem dan contact met ons op. 

Meer over Rotho opbergboxen Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder