Keukenweegschalen

Doordachte oplossingen voor in de keuken

Keukenweegschalen

Keukenweegschalen als toevoeging aan jouw winkel? De precisie van meten waar het A-merk Soehnle voor staat, vind je onder andere terug in de keukenweegschalen van het merk. Deze zijn op doordachte wijze ontworpen en helpen jouw klant om de perfecte gerechten en lekkernijen op tafel te zetten. Tegelijkertijd zijn ze erg nuttig bij het vasthouden van een gezonde levensstijl. Soehnle biedt twee soorten keukenweegschalen aan: digitale keukenweegschalen en analoge keukenweegschalen. Wat zijn de verschillen?

Digitale weegschalen van Soehnle

Exact de juiste hoeveelheid van een ingrediënt, om het perfecte gerecht op tafel te zetten. De digitale keukenweegschalen van Soehnle meten op de gram nauwkeurig. Je klant kan verschillende gewichtseenheden aflezen op de weegschaal: gram, kilogram en ounces. De digitale weegschalen zijn energiebesparend, doordat ze automatisch uitschakelen wanneer er even niets op staat. Bovendien zijn ze voorzien van een handige tarra-functie. Dat betekent dat je klant achtereenvolgens meerdere ingediënten kan toevoegen, met zicht op het gewicht per ingrediënt.

De maximale draagkracht verschilt per model. Dat kan 5 kilo zijn, maar ook 15 en alles daartussenin. Hoe dan ook voldoende voor een keukenweegschaal. Ze zijn zó ontworpen dat je ze ruimtebesparend opbergt. Dankzij de sensorknoppen zijn de weegschalen eenvoudig schoon te maken, zonder vuil tussen alle knopjes. Daar is over nagedacht!

Soehnle analoge keukenweegschalen

Sommigen willen het liever op de traditionele, ambachtelijke manier doen. Koken en bakken kan nog steeds met de traditionele analoge weegschalen. Deze hebben een tijdloos, retro uiterlijk en staan goed in elke keuken. Ze geven het gevoel van nostalgie en ambacht. Er is bovendien geen batterij of stroomaansluiting nodig voor deze keukenweegschalen van Soehnle en ze zijn direct gebruiksklaar.

De analoge keukenweegschalen zijn stevig en gemakkelijk te bedienen. Ze hebben een indeling per 20 of 50 kilo, nauwkeurig af te lezen. Deze retro keukenweegschalen hebben als extra voordeel dat ze (bijna) geen onderhoud nodig hebben doordat ze zijn gemaakt van roestvrij staal en kunststof. En dankzij de afneembare kommen en het kunststof, is reinigen een eitje. Ga even terug naar toen en bak met een analoge, retro keukenweegschaal van Soehnle.

Voor elk doeleinde, voor elk soort klant, is er dus wel een passende weegschaal. En welke soort(en) je ook kiest voor in je assortiment, inleveren op kwaliteit of nauwkeurigheid hoef je nooit. Dat is het makkelijke van de doordachte producten en Soehnle. 

Meer weten? Neem contact op!