Dr. Oetker bakhulpjes

De juiste middelen voor de beste bakcreaties van jouw klant

Dr. Oetker bakhulpjes

Dr. Oetker bakhulpjes

Wil jij als winkelier innovatie inbrengen in je assortiment? De Dr. Oetker bakhulpjes zijn ervoor gemaakt! Het merk Dr. Oetker heeft naast etenswaren nu ook bakhulpjes (en bakvormen). Het A-merk heeft alles wat jouw klant nodig heeft bij het maken van creatieve bakcreaties. 

Dr. Oetker bakhulpjes bij VanHuisz

VanHuisz biedt je een ideaal bestelplatform als het gaat om Dr. Oetker bakhulpjes en ook bakvormen. Wij bieden je dát wat jouw klant nodig heeft, maar ook waar jij blij van wordt. Naast een gebruiksvriendelijk bestelplatform heb je aan ons een meedenkende leverancier die je helpt met schapindeling, promotiemateriaal, acties per seizoen en meer. 

Dr. Oetker bakhulpjes tijdens het bakken

Dr. Oetker heeft aan bakhulpjes voor tijdens het bakken een grote variëteit. Daardoor kun jij jouw klant altijd bieden wat hij nodig heeft, of op nieuwe ideeën brengen. Van keukenweegschalen tot wekkertjes en mengkommen. En natuurlijk ook uitsteekvormpjes.

Dr. Oetker bakhulpjes voor decoratie

De bakhulpjes van Dr. Oetker zijn gericht op elke fase van het bakken. Na het bakken zelf komt het decoreren. Om taarten, cakes, muffins en ander gebak te decoreren, heeft Dr. Oetker onder meer spuitzakken, garneerders en decoratiepennen. Zo wordt elke bakcreatie een lust voor oog én mond.

Een onvergetelijke presentatie

Dr. Oetker bakhulpjes zijn er ook voor het presenteren van bakcreaties. Mooie, unieke creaties verdienen immers een onvergetelijke presentatie. Denk aan een (roterende) taartplaat, snijhulp en een transportdoos. Overal is over nagedacht.

Voor zowel het bakken, het decoreren als het presenteren van de mooiste bakcreaties van jouw klant, heeft Dr. Oetker de juiste accessoires. Alles van hoogwaardige kwaliteit, met continue innovatie.

Meer weten? Neem contact op! Meer over Dr. Oetker
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder