Dr. Oetker Nederland

Groothandel voor bakbenodigdheden en meer

Dr. Oetker Nederland

Dr. Oetker Nederland

Wil jij als winkelier jouw huishoudassortiment voorzien van bakbenodigdheden van hoge kwaliteit? VanHuisz is jouw leverancier van Dr. Oetker in Nederland. Het Duitse merk is al decennialang een bekend begrip op de markt en levert sinds 2013 naast etenswaren ook bakbenodigdheden.

VanHuisz als Dr. Oetker Nederland

Jouw klant kan nu ook zélf lekkernijen maken met de bakaccessoires die hij nodig heeft. Via het bestelplatform van VanHuisz koop je gemakkelijk jouw producten van Dr. Oetker in. Daarnaast adviseren we over bijvoorbeeld je schapindeling en productselectie. We denken ook met je mee over aantrekkelijke promoties passend bij de tijd van het jaar. Daarmee is VanHuisz, naast vertegenwoordiger van Dr. Oetker in Nederland, jouw meedenkende leverancier in huishoudproducten. 

Alles over onze Dr. Oetker groothandel.

Dr. Oetker Nederland voor bakvormen en bakhulpjes

Dr. Oetker Nederland levert alle bakbenodigdheden die jouw klant helpen bij het creëren van de beste bakresultaten. Van (siliconen) cake- en muffinvormen tot beslagkommen en maatbekers, tot cakevormpjes en deegrollers. En natuurlijk hoge kwaliteit bakvormen. Deze worden geproduceerd in samenwerking met het bekende bakmerk Zenker. De bakvormen van Dr. Oetker Nederland worden uitgebreid getest in meer dan 50 verschillende ovens, onder dezelfde huishoudelijke omstandigheden als waarin jouw klant bakt.

Bestellen bij Dr. Oetker Nederland

Alle bakbenogidheden van Dr. Oetker Nederland kun je als klant van VanHuisz eenvoudig bestellen via het bestelplatform. Je kunt hierin specifieke producten snel vinden en alle details inzien. Daarnaast kun je:

  • je eigen assortimentslijsten toevoegen;
  • je adressen beheren;
  • aanbiedingen en advies bekijken.

Lees alles over ons bestelplatform.

Bij VanHuisz koop je als winkelier gemakkelijk jouw huishoudassortiment in. We hebben een grote diversiteit aan merken en producten, in verschillende prijs- en kwaliteitssegmenten. Wij werken met gerenommeerde huishoudmerken, waardoor jij meelift op de bekendheid. Een mooie extra bijkomstigheid bovenop alle handige voordelen!

Meer over Dr.Oetker Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder