Dr. Oetker groothandel

Bakvormen en bakbenodigdheden van A-kwaliteit

Dr. Oetker groothandel

Dr. Oetker groothandel

Heb jij als winkelier een Dr. Oetker groothandel nodig voor bakvormen en bakbenodigdheden? VanHuisz is het juiste adres. Wij helpen winkeliers om hun huishoudassortiment succesvol te maken. De Duitse kwaliteit die het A-merk Dr. Oetker levert, is daarin een waardevolle toevoeging. 

VanHuisz als Dr. Oetker groothandel

VanHuisz is dé Nederlandse leverancier voor huishoudelijke producten voor jouw assortiment. Wij weten wat jouw klant nodig heeft en helpen je de juiste producten te selecteren. Daarnaast helpen wij je als Dr. Oetker groothandel bij de indeling van je schappen. Bovendien ondersteunen wij ook bij de promotie van jouw producten, bijvoorbeeld met seizoensgebonden acties. 

Dr. Oetker groothandel met extra's

VanHuisz is een Dr. Oetker groothandel, maar is ook jouw groothandel in andere huishoudmerken, waaronder Leifheit en Soehnle. Dankzij ons ruime assortiment vind je altijd wat je zoekt. En in ons gebruiksvriendelijke bestelplatform kun je alles gemakkelijk vinden, je eigen assortimentslijsten opslaan en je adressen bijhouden. Een Dr. Oetker groothandel met extra's!

Dr Oetker groothandel

Groothandel van Dr. Oetker zonder gedoe

Als Dr. Oetker groothandel hebben wij een uitgebreid assortiment, rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Daardoor worden doorlooptijden beperkt en zijn zaken zoals garantieafhandeling snel en makkelijk via ons geregeld. Zonder onnodig veel foto's en bonnetjes. Zo kun jij jouw klant snel en goed van dienst zijn. Dat is prettig Dr. Oetker inkopen.

Hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd

Wist je dat de bakvormen van Dr. Oetker worden gemaakt in de fabriek van het A-merk Zenker? Ze worden bovendien uitgebreid getest onder allerlei omstandigheden en temperaturen. De testen vinden plaats in testkeukens die de keuken van jouw klant representeren. Zo garandeert het merk hoogwaardige kwaltieit. 

Met een uitgebreid assortiment, een makkelijk bestelplatform en ondersteuning bij de promotie van jouw producten, maken we samen jouw assortiment succesvol. Alles naar jouw wensen en op efficiënte wijze. 

Meer over Dr. Oetker Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder