Dr. Oetker inkoop

Dat doe je bij VanHuisz

Dr. Oetker inkoop

Dr. Oetker inkoop

Dr. Oetker inkoop doe je als winkelier bij VanHuisz. Met een breed assortiment, een gebruiksvriendelijk bestelplatform en expertise die we graag met je delen, zijn wij dé leverancier van bakspullen van Dr. Oetker. Een A-merk met de bekende Duitse kwaliteit.

Dr. Oetker inkoop bij VanHuisz

VanHuisz is specialist in huishoudartikelen van A-kwaliteit. Met merken zoals Leifheit, Rotho en Zenker in ons assortiment, bieden wij een waardevolle toevoeging aan jouw assortiment. Wij adviseren en inspireren onze klanten bovendien over bijvoorbeeld schapindeling, acties en productselectie. Daardoor kun je bij ons ook je Dr. Oetker inkoop gemakkelijk en efficiënt doen.

Snel en eenvoudig jouw Dr. Oetker inkoop doen

Dr. Oetker inkoop doen? Bij ons zit je goed, want wij hebben een complete Dr. Oetker groothandel. Je vindt op ons bestelplatform alles wat jouw klant nodig heeft bij het maken van de mooiste bakcreaties. Van hoge kwaliteit bakvormen tot de handigste tools voor het bakken, decoreren en presenteren van bakcreaties. En ook voor speciale thema's zoals Pasen en Kerst kun je de handigste bakbenodigdheden van Dr. Oetker inkopen.

kwaliteitsproducten van Dr. Oetker inkopen 

De bakbenodigdheden van Dr. Oetker worden ontworpen in samenwerking met Duitse bakexperts. De bakvormen worden geproduceerd in de fabriek van het A-merk Zenker. Daarmee kan Dr. Oetker kwaliteit garanderen. Alle bakvormen worden namelijk ook uitgebreid getest onder voor jouw klant herkenbare bakomstandigheden.

Gebruiksvriendelijk platform

Jouw Dr. Oetker inkopen doe je gemakkelijk bij VanHuisz. Op ons bestelplatform vind je snel wat je zoekt, kun je je assortimentslijsten opslaan en je adressen beheren. Zo gaat bestellen niet alleen kinderlijk eenvoudig, maar ook razendsnel. Je hebt als winkelier immers wel meer te doen. 

Wij van VanHuisz helpen je dankzij een meedenkende instelling, een uitgebreid assortiment en een handig bestelplatform. Zo maken we jouw huishoudassortiment een waar succes!

Meer over Dr. Oetker Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder