Zenker bakvormen

Duitse kwaliteit en functionaliteit ten top

Zenker bakvormen

Zenker bakvormen herken je aan de hoogwaardige Duitse kwaliteit en het praktische en innovatieve ontwerp. Alles om het jouw klant én jou als winkelier zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bakken moet immers leuk zijn en bestellen gemakkelijk. Waar traditie en innovatie samenkomen, komen Zenker bakvormen en springvormen om de hoek kijken.

Zenker bakvormen bij VanHuisz

Het aanbod in Zenker bakvormen en baktoebehoren is breed en veelzijdig. Daarom zijn wij van VanHuisz er om je te adviseren. Door onze uitgebreide markt- en productkennis weten wij wat jouw assortiment écht succesvol maakt. Zo kun jij jouw klanten optimaal bedienen, zonder dat het jou teveel tijd kost. Bij ons staan persoonlijk advies, goede service en vertrouwen bovenaan het lijstje. Altijd.

Zenker bakvormen: veelzijdig aanbod

Wat maakt het aanbod aan Zenker bakvormen dan zo veelzijdig? Niet alleen in maten, maar ook in materiaal is er voor ieder wat wils. Zo bied jij je klanten keuzemogelijkheden, waardoor ze sneller geneigd zijn terug te komen. Zenker springvormen zijn er onder meer van:

Staal met antiaanbaklaag

Je bakcreatie maar half of compleet kruimelig uit de vorm halen is niet meer van nu. Zenker bakvormen zijn gemaakt van staal en hebben een antiaanbaklaag aan alle zijden. Zo ervaart jouw klant direct het gemak van een échte kwaliteitsbakvorm.

Geëmailleerd staal

Geëmailleerd staal is een combinatie van staal en glas. Je klant ervaart de stevigheid van staal en de luxe uitstraling die glas met zich meebrengt.

Waarom Zenker?

  • Duitse kwaliteit
  • Functionaliteit ten top
  • Breed aanbod

Zenker springvormen uit de fabriek

Wist je dat Zenker bakvormen uitsluitend in de Bayerische fabriek in Aichach worden geproduceerd? Daardoor kan de bewering dat Zenker échte Duitse kwaliteit levert, ook gewaarborgd blijven. De fabriek levert per dag maar liefst 120.000 producten op! De Zenker springvormen die jij via VanHuisz bestelt, worden direct vanuit de fabriek geleverd. Dat betekent voor jou: snelle levering én een goede, eenvoudige garantieregeling. Dát scheelt tijd!

Neem contact op