Zenker bakvormen

Duitse kwaliteit en functionaliteit ten top

Zenker bakvormen

Zenker bakvormen herken je aan de hoogwaardige Duitse kwaliteit en het praktische en innovatieve ontwerp. Alles om het jouw klant én jou als winkelier zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bakken moet immers leuk zijn en bestellen gemakkelijk. Waar traditie en innovatie samenkomen, komen Zenker bakvormen en springvormen om de hoek kijken.

Zenker bakvormen bij VanHuisz

Het aanbod in Zenker bakvormen en baktoebehoren is breed en veelzijdig. Daarom zijn wij van VanHuisz er om je te adviseren. Door onze uitgebreide markt- en productkennis weten wij wat jouw assortiment écht succesvol maakt. Zo kun jij jouw klanten optimaal bedienen, zonder dat het jou teveel tijd kost. Bij ons staan persoonlijk advies, goede service en vertrouwen bovenaan het lijstje. Altijd.

Zenker bakvormen: veelzijdig aanbod

Wat maakt het aanbod aan Zenker bakvormen dan zo veelzijdig? Niet alleen in maten, maar ook in materiaal is er voor ieder wat wils. Zo bied jij je klanten keuzemogelijkheden, waardoor ze sneller geneigd zijn terug te komen. Zenker springvormen zijn er onder meer van:

Staal met antiaanbaklaag

Je bakcreatie maar half of compleet kruimelig uit de vorm halen is niet meer van nu. Zenker bakvormen zijn gemaakt van staal en hebben een antiaanbaklaag aan alle zijden. Zo ervaart jouw klant direct het gemak van een échte kwaliteitsbakvorm.

Geëmailleerd staal

Geëmailleerd staal is een combinatie van staal en glas. Het staal zorgt voor de stevigheid. Het glas helpt daarbij en zorgt voor bescherming tegen krassen. Het glas zorgt daarnaast voor een chique, netjes afgewerkte uitstraling. Je klant ervaart de stevigheid van staal en het luxuzeuze uiterlijk die glas met zich meebrengt.

Meer over onze groothandel bakvormen.

Waarom Zenker?

  • Duitse kwaliteit
  • Functionaliteit ten top
  • Breed aanbod

Zenker Green Vision bakvormen

Ken je de Green Vision lijn bakvormen van Zenker al? Deze is onmisbaar als jij in je winkel een steentje aan het milieu wilt bijdragen. Daarnaast geef je hiermee klanten die het milieu extra belangrijk vinden, een prachtige optie. De Green Vision bakvorm van Zenker heeft een net zo goede anti-aanbaklaag als de andere bakvormen, alleen is deze gemaakt van herbruikbaar carnabaupalmwas.Op welke manier is dit materiaal herbruikbaar? Na de oogst van dit soort was kan het op allerlei manieren worden ingezet, zoals voor dakbedekking. 

Dat is niet alles wat deze groene lijn producten van dit A-merk groen maakt. Het hout en papier dat het merk gebruikt voor bijvoorbeeld de verpakking, is gekeurd met het FCS-keurmerk. Met dit keurmerk laat je zien dat het hout enkel is gewonnen uit verantwoord beheerde bossen. 

Daar komt nog bij dat de producten én de gehele keten van Zenker Green Vision klimaatneutraal zijn. Alle uitstoot uit de productie wordt namelijk geconpenseerd door middel van speciale klimaatprojecten!

Zenker springvormen uit de fabriek

Wist je dat Zenker bakvormen uitsluitend in de Bayerische fabriek in Aichach worden geproduceerd? Daardoor kan de bewering dat Zenker échte Duitse kwaliteit levert, ook gewaarborgd blijven. De fabriek levert per dag maar liefst 120.000 producten op! De Zenker springvormen die jij via VanHuisz bestelt, worden direct vanuit de fabriek geleverd. Dat betekent voor jou: snelle levering én een goede, eenvoudige garantieregeling. Dát scheelt tijd!

Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder