Zenker baktoebehoren

Duitse kwaliteit en functionaliteit ten top

Zenker baktoebehoren

Wil jij als winkelier jouw klant voorzien van het beste baktoebehoren? Zenker baktoebehoren is dan wat je zoekt. Zenker is een A-merk dat échte Duitse kwaliteit levert. Kwaliteit en een praktisch, innovatief ontwerp. Daaraan herken je Zenker.

Zenker baktoebehoren bij VanHuisz

Van maatbekers tot zeven en taartscheppen… Als het om Zenker baktoebehoren gaat, zit je hier gebakken. En ook wanneer het aankomt op bakvormen. Vormen, accessoires, maten, materialen; Zenker heeft een breed aanbod en biedt daarmee veel keuze. Om jou tijd te besparen, kunnen wij van VanHuisz je adviseren over de producten die jouw assortiment écht tot een succes maken. Wij hebben namelijk uitgebreide kennis door jarenlange ervaring en door in gesprek te blijven met onze 160 klanten. Persoonlijk advies, goede service en vertrouwen staan bij ons altijd bovenaan.

Zenker baktoebehoren: alles wat jouw klant nodig heeft

Zenker heeft al het baktoebehoren dat jouw klant nodig heeft. Het Duitse merk levert uitsteekvormen in allerlei vormpjes, deegrollers, (RVS) taartsnijders… En alles rechtstreeks uit de fabriek in het Bayerische Aichach, waar dagelijks 120.000 producten worden geproduceerd.

Waarom Zenker?

  • Duitse kwaliteit
  • Functionaliteit ten top
  • Breed aanbod

Zenker bakaccessoires zonder gedoe

De Zenker bakaccessoires die je bij ons bestelt, komen dus rechtstreeks uit de fabriek. Dat maakt de levertijden kort en de garantieregeling is daardoor eenvoudig. Dat laatste horen we overigens vaak van onze klanten. Geen gedoe met foto’s en eindeloos bonnetjes uitwisselen. Gewoon goed geregeld, zodat jij tijd hebt voor joúw winkel en klant.

Bakaccessoires bestellen

Zenker bakaccessoires bestellen werkt snel en eenvoudig in de VanHuisz-bestelomgeving. Je vindt snel wat je zoekt, kunt assortimentslijsten maken en je adressen beheren. Dat werkt wel zo makkelijk. Meer weten? Neem contact op.

Neem contact op