Amefa groothandel

Eigentijds bestek met oog voor detail

Amefa groothandel

Zoek jij als winkelier een Amefa groothandel? VanHuisz is jouw meedenkende leverancier in bestek, keukenmessen en andere huishoudartikelen. Amefa is één van onze A-merken die te bestellen zijn in onze bestelomgeving voor winkeliers. Wij bieden een gemakkelijk bestelplatform, hulp bij schapindeling en acties en zeeën aan inspiratie.

Amefa groothandel VanHuisz

VanHuisz is er als Amefa groothandel om het jou als winkelier gemakkelijk te maken om je assortiment bij te houden en succesvol te maken. In onze bestelomgeving bestel je gemakkelijk producten van merken zoals Amefa, maar ook bijvoorbeeld Leifheit, Hailo en Rotho. Daarover vertellen we je hieronder meer. Daar komt bij dat wij onze uitgebreide markt- en productkennis graag met je delen in de vorm van advies op maat. Bovendien denken we graag met je mee over bijvoorbeeld seizoensgebonden acties. Hoe promoot je jouw Amefa assortiment in de zomer en hoe in de winter? Op die manier hou jij meer tijd over voor andere belangrijke zaken in jouw winkel.

Doordachte productselectie in onze Amefa groothandel

Wij hebben er bewust voor gekozen niet het gehele Amefa assortiment op te nemen in onze bestelomgeving. We hebben aan de hand van onze uitgebreide marktkennis een doordachte selectie gemaakt van producten die écht waarde toevoegen aan je assortiment. Zo hoef jij niet eeuwig in onze Amefa groothandel te zoeken of te scrollen tussen álle producten. Ook dat scheelt weer zeeën van tijd! Bovendien hebben wij al een kant en klaar schappenplan voor je klaarliggen voor wanneer jij Amefa producten gaat opnemen in je assortiment. Zowel het bestek als de keukenmessen van het onderliggende merk Richardson Sheffield zijn bij ons verkrijgbaar.

Amefa assortiment

Ondanks dat wij als Amefa groothandel een doordachte selectie hebben gemaakt van producten, is er alsnog ruime keuze. Zo vind je in onze Amefa groothandel groot en klein bestek, voor de eerste hapjes en voor de zoveelste in het leven. Verschillende kleuren en diverse staalsoorten. Op onze Amefa adviespagina vind je de verschillen tussen de staalsoorten. Zo weet jij wat je in je winkel haalt én kun je je klant goed adviseren. 

Amefa groothandel met handig bestelplatform

We hadden het al even over het gemakkelijke bestelplatform van onze Amefa groothandel. Hoe bespaar je daar nu precies tijd mee? We leggen het je uit. Je hoeft op ons platform niet lang te zoeken, want je kun gewoon direct zoeken op het specifieke product van jouw wens. Daarnaast kun je als klant van VanHuisz je assortimentslijsten bijhouden en je adressen beheren. Een vervolgbestelling is dan ook zo gepiept. 

Lees alles over ons bestelplatform.

Met het A-merk Amefa haal je kwaliteit in huis. En als klant van VanHuisz bespaar je ook nog eens waardevolle tijd, die je weer kunt steken in wat belangrijk is: jouw winkel, klanten en personeel. 

Meer over Amefa Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder