Amefa bestek

De juiste keuze in stijl en staal

Amefa bestek

Het A-merk Amefa staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse bodem. Omdat Amefa een zeer uitgebreid assortiment heeft, hebben wij voor jou als winkelier een selectie gemaakt die je vindt in onze bestelomgeving. Als het gaat om bestek, vind je bij ons die producten die jouw klant nodig heeft.

Amefa bestek bij VanHuisz

Versterk jij je assortiment met kwalitatief bestek van Amefa? Uitstekende keuze! Bij VanHuisz bestel je gemakkelijk en denken we met je mee. Zo hebben we al een kant en klaar schappenplan voor je klaarstaan, op basis van onze uitgebreide markt- en productkennis. Daarnaast denken we graag met je mee over seizoensgebonden promoties. Zo zijn wij jouw meedenkende leverancier in huishoudproducten!

Amefa bestek voor iedereen

Voor de eerste hapjes en voor de zoveelste. Voor binnen en voor buiten. Bij VanHuisz vind je Amefa bestek voor ieder wat wils. Voor het hele gezin of voor een klein huishouden. Amefa bestek is tijdloos, trendy en beschikbaar voor elk budget. Voor de dagelijkse genieters, de liefhebbers en de fijnproevers.

Amefa besteksets in diverse stijlen 

Voor jong en oud heeft Amefa diverse besteksets in robuuste, vrolijke en elegante stijlen. Van neutraal tot een uniek motief en van kleurloos tot een kleurige toevoeging aan tafel. De besteksets van Amefa variëren van 4-persoons sets tot 6- of 12-persoons sets. In neutraal zilver of in (mat) goud of zwart. 

In elke bestekset vind je tafelmessen, -vorken, -lepels en koffielepels. Maar ook sets met theelepels, gebaksvorkjes, slabestek en een sauslepel zijn een mogelijkheid.

Soorten staal van Amefa besteksets

De besteksets van Amefa verschillen in grootte en stijl, maar ook in materiaal. Zo zijn er bestesksets van 18-10 staal, 18-0 staal en ook 13-0 staal. Dit heeft te maken met de samenstelling van de hoeveelheid chroom met ander materiaal. Ingewikkelde codetaal? Dat valt heel erg mee! Wat het precies inhoudt, vind je op onze Amefa-adviespagina

Met een slimme selectie uit ons Amefa assortiment, samen met een doordacht schappenplan, maak jij van jouw assortiment een nóg groter succes. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder