Beauty & Fashion

Voor elke kapper of modeontwerper in spe

Beauty & Fashion

Voor alle kinderen die houden van make-up of mode heeft Klein Toys realistisch maar veilig speelgoed. Met het speelgoed van dit merk ontwikkelen kinderen een eigen 'ik'. Ze komen er spelenderwijs achter wat ze leuk vinden en kunnen hier volledig hun creativiteit in kwijt. 

Beauty speelgoed

Voor elke visagiste in spe of natuurlijk gewoon voor wie het leuk vindt om mensen mooi te maken, heeft Klein Toys uniek beaty speelgoed. Van schmink en make-upaccessoires tot alles voor het haar. Föhnen, kammen, opsteken... alles kan de kleine kapper uitproberen. Op zichzelf, op een ander óf op een opmaakpop van Klein Toys. Onze speelgoed groothandel maakt het allemaal mogelijk.

Een echte special als het op beauty speelgoed aankomt zijn de complete make-uptafels. Een tafel compleet uitgerust met krukje, spiegel, kasje en alle nodige beauty-attributen. Met en zonder verlichting. 

Fashion speelgoed

Ook met het fashion speelgoed van Klein Toys kan elke kleine creatieveling zich urenlang vermaken. Van een naaimachine tot kleine attributen zoals een meetlint, speld en draden. Klein Toys biedt een complete set waar kinderen spelenderwijs uitstekend mee kunnen leren.

Met het speelgoed van Klein Toys spelen kinderen veilig en toch net zo leuk. Het speelgoed is speciaal ontwikkeld om kinderen van verschillende leeftijden te helpen zich te ontwikkelen. In hun vaardigheid, inzicht én bij het ontwikkelen van een eigen, unieke persoonlijkheid. Het speelgoed is geproduceerd volgens alle Europese richtlijnen met betrekking tot veiligheid én verantwoordelijkheid. Hierover lees je meer op de pagina van Klein Toys.

Met het speelgoed van Klein Toys kan elke beauty- en fashionliefehebber dus zijn of haar creativiteit kwijt, zonder dat jouw klant zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van zijn kind. Dát is prettig spelen. 

Meer weten? Neem contact op! Meer over Klein Toys
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder