Speelgoed groothandel VanHuisz

Naast huishoudproducten specialist in speelgoed

Speelgoed groothandel VanHuisz

VanHuisz is nu ook een speelgoed groothandel! Naast een scala aan A-merk huishoudartikelen leveren wij ook speelgoed aan winkeliers. Wij vertegenwoordigen het A-merk Klein Toys, afkomstig uit Duitsland. Het merk staat voor kwalitatief en veilig speelgoed met een educatief doel. 

Speelgoed groothandel met ruim aanbod

VanHuisz is de Nederlandse vertegenwoordiger van diverse internationale A-merken in huishoudartikelen en speelgoed. Als huishoud- en speelgoed groothandel denken wij met de winkelier mee. Welke producten zijn voor jouw winkel van toegevoegde waarde? Hoe en wanneer kun je deze promoten en hoe presenteer je de producten in je winkel?

Lees meer over speelgoed inkopen. 

Speelgoed groothandel Klein Toys

Als speelgoed groothandel leveren wij het Duitse A-merk Klein Toys. Klein Toys maakt speelgoed voor elke fase van het kind zijn. De producten zijn gericht op het spelenderwijs leren. Kinderen ontwikkelen zich door middel van rollenspellen, bijvoorbeeld van verschillende beroepen. Ze leren op sociaal, praktisch en cognitief vlak. Maar bovenal moet spelen leuk en veilig zijn. Daar zorgt dit merk voor.

Bestellen in onze speelgoed groothandel

Klein Toys kun je in onze speelgoed groothandel bestellen. Ons bestelplatform voor winkeliers is gemakkelijk in gebruik en gericht op snel (bij)bestellen wat jij nodig hebt in je winkel. Doordat je je eigen assortimentslijsten kunt maken en beheren, is bestellen snel gedaan. Bovendien kun je je adressen beheren wanneer je meerdere filialen hebt. 

Toegevoegde waarde aan jouw assortiment

Speelgoed is van toegevoegde waarde in veel huishoudwinkels. Het maakt je aanbod breder en je klant blijer. Hij kan immers in één winkel slagen voor meerdere inkopen. Als speelgoed groothandel zien wij dat speelgoed vooral tijdens de feestdagen een succesvolle toevoeging is. Maar ook daarbuiten; kinderen die jarig zijn of om een andere reden (spontaan) een cadeautje krijgen.

Bij VanHuisz vind je voor zowel het huishoudassortiment als voor je speelgoedassortiment de producten die je zoekt. Advies nodig voor jouw winkel, of twijfel je of je speelgoed moet opnemen in je assortiment? Neem contact op. We adviseren je graag.

Meer over Klein Toys Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder