Speelgoed inkopen bij VanHuisz

Klein Toys als toevoeging aan jouw huishoud- of speelgoedwinkel

Speelgoed inkopen bij VanHuisz

Speelgoed inkopen voor jouw huishoud- of speelgoedwinkel? VanHuisz is nu ook leverancier van speelgoed. Wij vertegenwoordigen het merk Klein Toys. Dit Duitse speelgoedmerk levert kwalitatief speelgoed voor alle fasen van het kind zijn.

Speelgoed inkopen wordt gemakkelijk

Wil jij voor je winkel speelgoed inkopen dat jouw speelgoedassortiment écht succesvol maakt? Bij speelgoed groothandel VanHuisz denken we met je mee over welke producten voor jouw winkel een waardevolle toevoeging zijn, hoe je de producten effectief presenteert én hoe je ze promoot. Naast de producten leveren wij de service die nodig hebt, zodat jij tijd overhoudt voor wat voor jou belangrijk is. Speelgoed inkopen wordt gemakkelijk.

Speelgoed inkopen van Klein Toys

Je speelgoed inkopen doen via ons betekent dat je speelgoed van het A-merk Klein Toys in je assortiment toevoegt. Klein Toys is al meer dan 70 jaar specialist in veilig en educatief speelgoed. Het assortiment van het merk bestaat voor een groot deel uit huishoud-, beroeps- en klusspullen in speelgoedvorm. Het kind kan zo spelenderwijs leren door rollenspellen. Kinderen leren zo op sociaal, praktisch én cognitief vlak. 

Speelgoed is een waardevolle toevoeging aan een huishoudwinkel. Met name met de feestdagen geeft speelgoed inkopen voor je assortiment een boost aan je verkopen. Maar daarbuiten zijn er altijd kinderen jarig of is er een andere reden voor een cadeautje. 

Waarom speelgoed inkopen van Klein Toys?

  • Speelgoed is altijd in trek, vooral met de feestdagen
  • Voor elke leeftijdsfase
  • Veilig en verantwoord

Speelgoed inkopen via ons bestelplatform

Bij VanHuisz koop je je speelgoed in via ons gemakkelijke bestelplatform. Dit hebben wij speciaal ingericht zodat jij als winkelier gemakkelijk vindt wat je zoekt. Verder kun je:

  • Productdetails inzien
  • Je adressen beheren
  • Je eigen assortimentslijsten beheren

Lees meer over ons bestelplatform.

Het speelgoed van Klein Toys is gekeurd en gecertificeerd volgens de strengste eisen. Daarnaast vindt de productie plaats onder sociaal-getolereerde omstandigheden, wereldwijs erkend. Dat maakt speelgoed inkopen van Klein Toys veilig en verantwoord. Wij van VanHuisz vertellen je graag meer en adviseren je graag over hoe je jouw huishoud- en speelgoedassortiment succesvol maakt. 

Meer over Klein Toys Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder