Beroepen

Kinderen hun droom laten leven als brandweer, politie of dokter.

Beroepen

"Wat wil je later worden?" Daar weten veel kinderen wel een antwoord op. Veel gehoorde antwoorden zijn politie, brandweer of dokter. Met het speelgoed van Klein Toys kunnen ze kennismaken met allerlei beroepen en kunnen ze volledig in hun droomwereld opgaan.

Doktersspeelgoed

Klein Toys heeft het gehele plaatje als het om beroepen gaat. De kleine dokter in spé kan zijn of haar droomberoep beleven met alles wat daarbij nodig is. Van een stethoscoop tot een thermometer. Maar er zijn ook volledige pakketten beschikbaar, zoals een complete dokterskoffer met alles erop en eraan. Alles is mogelijk in onze speelgoed groothandel.

Brandweer- en politiespeelgoed

Ook de hulpdiensten staan paraat, want elke aankomende brandweer- of politieman of -vrouw kan opgaan in het leven bij de brandweer of politie. Kleding zoals helmen, petjes en handschoenen, maar natuurlijk ook alle tools die ze nodig hebben. Een brandblusser en bijl voor de brandweer of een megafoon en handboeien voor de politie.

Veilig en verantwoord spelen

De kinderen maken al spelende kennis met allerlei beroepen. Dit draagt bij aan onderr meer de sociale ontwikkeling en helpt het kind bij het vormen van de eigen persoonlijkheid. Daar komt bij dat het speelgoed van Klein Toys is getest volgens de strengste eisen. Het is volledig veilig en verantwoord.

Meer weten? Neem contact op! Meer over Klein Toys
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder