Rollenspellen

Spelenderwijs leren en ontdekken 

Rollenspellen

Het speelgoed van Klein Toys maakt spelen niet alleen leuk, maar ook een essentieel onderdeel van de ontwikkeling van het kind. Al ruim 70 jaar is het merk gespecialiseerd in het creëren van speelgoed dat niet alleen vermaakt, maar ook bijdraagt aan het ontstaan van een eigen persoonlijkheid en levensvaardigheden. De focus ligt onder meer op rollenspellen, waar kinderen al spelend leren en waarbij hun verbeeldingskracht tot bloei komt.

De magie van rollenspellen

Bij Klein Toys weten ze als geen ander dat rollenspellen cruciaal zijn voor de sociale, praktische en cognitieve ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben we een uitgebreide collectie speelgoed van het merk voor in jouw winkel, waarmee kinderen op een speelse manier kunnen ontdekken, experimenteren en groeien. Het maakt niet uit wat ze leuk vinden; helpen in de huishouding, bouwen en klussen of het verkeer regelen. Overal heeft Klein Toys veilig en educatief speelgoed voor. Zo kun jij makkelijk het juiste speelgoed inkopen.

Huishoudelijk speelgoed

Goed, educatief speelgoed stimuleert de nieuwsgierigheid van het kind. Dat gebeurt bijvoorbeeld met huishoudelijk speelgoed. Van stofzuigers tot broodroosters en servies, elk stuk is ontworpen met oog voor detail om een realistische ervaring te bieden. Laat de kinderen van jouw klant de magie van het huishouden ontdekken terwijl hij of zij zich vermaakt én ontwikkelt. Veel van de producten die je bij ons vindt, zijn nu ook in speelgoedvorm te bestellen, natuurlijk in dezelfde bestelomgeving! Zo bedien jij elke doelgroep, jong en oud. 

Keukenspulletjes voor kleine koks

Kinderen laten hun creativiteit de vrije loop met de keukenspulletjes van Klein. Of het nu gaat om het bereiden van een denkbeeldige maaltijd of het organiseren van een theekransje, dit speelgoed moedigt aan tot samen spelen en het ontwikkelen van sociale vaardigheden.

Winkelavonturen met winkelartikelen

Breng de winkelstraat naar de speelkamer met de winkelspulletjes in speelgoedvorm van Klein. Van kassa's tot producten uit de supermarkt en nepgeld, kinderen kunnen hun eigen winkelavonturen beleven en ontdekken hoe het is om te kopen en verkopen.

Gereedschap voor kleine klussers

Laat de bouwpret beginnen met de Klein Toys gereedschapslijn. Van boren en hamers tot zagen, het speelgoedgereedschap biedt kinderen de kans om de wereld van bouwen en repareren te verkennen, terwijl ze hun fijne motoriek en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen.

Veilig, verantwoord en educatief

Bij Klein Toys staat veiligheid voorop. Het speelgoed is uitgebreid getest en voldoet aan de strengste wereldwijde eisen. Bovendien stimuleren de rollenspellen niet alleen de verbeeldingskracht maar ook de educatieve groei van kinderen.

Laat je klant en diens kinderen de wereld van Klein Toys ontdekken, waar spelenderwijs leren en plezier hand in hand gaan. Met huishoudelijk, keuken-, winkel- en gereedschapsspeelgoed kunnen kinderen hun eigen wereld creëren en hun eigen persoonlijkheid ontwikkelen. Maak van spelen een avontuur en geef de kinderen de kans om te groeien!

Meer weten? Neem contact op! Meer over Klein Toys
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder