Peuterspeelgoed

Alles voor kleintjes vanaf 1 jaar

Peuterspeelgoed

Ons A-merk Klein Toys heeft verantwoord speelgoed voor alle kinderen. Ook in peuterspeelgoed is het merk dus gespecialiseerd. Klein Toys helpt kinderen van één jaar en ouder bij de ontwikkeling van coördinatie, creativiteit en het leren kennen van zichzelf en de wereld.

Peuterspeelgoed met magneetjes

Als het gaat om peuterspeelgoed heeft Klein Toys die producten die de peuter van jouw klant veilig en leerzaam laat spelen. Neem bijvoorbeeld het 'magnet system' speelgoed. Deze gekleurde blokjes zijn via magneetjes aan elkaar te bevestigen, waardoor kleintjes leren bouwen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Naast versschillende kleurtjes en vormen blokjes, zitten hier ook autootjes en poppetjes bij. Alles handig verpakt in een koffertje.

Het magnet system speelgoed is leverbaar in verschillende groottes. Van 16 stuks tot een uitgebreid pakket van 104 stuks. Precies het speelgoed inkopen dat jij wilt dus!

Peuterspeelgoed dieren

Een andere uitblinkende collectie binnen het peuterspeelgoed van Klein Toys is de 'ealy steps' collectie. Deze bestaat uit sets van dieren die ook magnetisch in elkaar te zetten zijn. De dinosauriërsset heeft bijvoorbeeld vier dinosauriërs, met het hoofd, de romp, staart en poten los van elkaar. Peuters kunnen zo hun eigen dino samenstellen. Lol gegarandeerd!

Tot de ealy steps dierensets horen ook de dierentuin- en boerderijdieren. Op dezelfde manier als de dinosauriërs zijn dieren zoals koeien, paarden, olifanten en giraffen leverbaar. 

Met het peuterspeelgoed van Klein Toys vermaken kleintjes zich eindeloos, terwijl ze gaandeweg ontwikkelen en leren. Zeker weten een mooie aanvullen op jouw assortiment!

Meer weten? Neem contact op! Meer over Klein Toys
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder