Alles over Thuisz

Pannen voor alle warmtebronnen

Thuisz

Pannenseries afgestemd op de wensen van jouw klant

Van Italiaanse kwaliteit

Wat doe je als vertegenwoordiger van huishoudmerken, wanneer winkeliers vragen naar een specifiek product? In het kader van ‘u vraagt, wij draaien’ ontwikkelden we bij VanHuisz onze eigen pannenseries, van Europese kwaliteit. De twee pannenseries van zorgen ervoor dat jouw klant comfortabel én op gezonde en veilige wijze kan koken.

Thuisz pannen van VanHuisz

Jouw assortiment succesvol maken met huishoudartikelen? Dan zit je goed bij VanHuisz. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise in het vak kunnen we jou bovendien helpen jouw assortiment op de best mogelijke manier neer te zetten. we denken daarnaast graag met je mee over bijvoorbeeld seizoensgebonden promoties. Zo bied jij je klanten dát wat ze nodig hebben, op het juiste moment!

De pannenseries van Thuisz

Als ze érgens in Europa verstand hebben van koken, dan is dat natuurlijk in Italië. De pannenseries Como en Lugano van Thuisz zijn dan ook geproduceerd in Italië, helemaal volgens de Europese wet- en regelgeving. Bovendien zijn ze PFOA-vrij, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen in de antiaanbaklaag. In plaats daarvan zijn de pannen voorzien van een duurzaam honingraatpatroon, dit zorgt voor een betere hitteverdeling. Hierdoor kookt je klant zonder zich zorgen te maken over aanbakken of schadelijkestoffen.

Thuisz heeft twee pannenseries:

  • Como: voor alle warmtebronnen
  • Lugano: voor alle warmtebronnen, behalve inductie

Productcategorieën van Thuisz

Waarom Thuisz?

  • Hoogwaardige Europese kwaliteit
  • Gezond en veilig koken
  • Ergonomische handgrepen

Thuisz pannen: Como

Voor ultiem kookgemak voor jouw klant is de Como serie van Thuisz een perfecte optie. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en zijn dus voor een zeer brede groep van jouw klanten interessant. De serie bestaat uit drie koekenpannen: met een diameter van 20, 24 en 28 centimeter, een hapjespan, een pannenkoekenpan, een wok en een grillpan. Allemaal hebben ze ergonomische handgrepen en zijn ze voorzien van soft touch; een zachte laag aan de handgreep voor een comfortabele greep. De handgrepen geleiden geen hitte. Alle pannen in de serie Como zijn bovendien vaatwasser bestendig.

Thuisz pannen: Lugano

Comfort tijdens het koken kan je klant ook beleven met de pannen van de serie Lugano. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. Net als de serie Como bevat de serie Lugano drie koekenpannen, ook met een diameter van 20, 24 en 28 centimeter, een hapjespan, pannenkoekenpan en een wok. In plaats van de grillpan bij de serie Como, is de serie Lugano compleet gemaakt met een steelpan. Ook voor deze pannen geldt dat ze, dankzij ergonomische handgrepen, zorgen voor een prettige kookervaring.

Voor vrijwel alle warmtebronnen

De pannen van Thuisz maken jouw assortiment compleet, met kwalitatieve, ergonomische pannen die jouw klant kookcomfort brengen. Deze pannen vind je uitsluitend bij VanHuisz. Bij VanHuisz bieden we je, naast deze unieke pannenseries, een meedenkende en ervaren partner in succesvolle huishoudartikelen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem contact op Meer lezen
2.250
RUIM 2.250 ARTIKELEN
rechtstreeks uit de fabriek, dus gegarandeerd op voorraad
8
GERENOMMEERDE A-MERKEN
door ons zorgvuldig geselecteerd
150
MEER DAN 150 ZELFSTANDIGE DETAILLISTEN
maken gebruik van ons bestelplatform

Dit vind je misschien ook interessant

Gerenommeerde A-merken die we zorgvuldig voor je hebben geselecteerd