Bakken voor Kerst: 3 producten die jouw klant wil hebben

Deze bakspulllen maken jouw assortiment succesvol

Bakken voor Kerst: 3 producten die jouw klant wil hebben

Voordat je er erg in hebt, is het jaar alweer voorbij. Maar eerst is het nog Kerst. Jouw klant gaat binnenkort al bezig met de voorbereidingen, waaronder het inslaan van de benodigdheden. Onderdeel daarvan zijn spullen voor het bakken van allerlei lekkers. Welke bakbenodigdheden zijn onmisbaar in een succesvol assortiment?

Door jarenlang met onze klanten in gesprek te gaan en te blijven, hebben wij uitgebreide marktkennis in huis. En dat blijven we doen. Wij delen deze kennis graag met je, zodat jouw assortiment voor Kerst een waar succes wordt. 

Groen moet je doen - de Zenker Green Vision lijn

Het A-merk Zenker is al ruim 130 jaar gespecialiseerd in bakvormen en baktoebehoren. En het merk heeft nu ook een groene lijn die rekening houdt met het milieu. De uitstoot die de productie veroorzaakt, wordt door Zenker gecompenseerd door het ondersteunen van diverse klimaatprojecten.

Daarnaast bestaat de coating van de Zenker Green Vision producten uit carnaubawas, afkomstig van de bladeren van de carnaubapalm. Na de oogst worden de bladeren hergebruikt. Bovendien heeft de Green Vision lijn het bekende FSC keurmerk en zijn de plantages IBD-gecertificeerd. Dat betekent dat de carnaubawas wordt geoogst onder sociaal en ecologisch correcte omstandigheden.

Meer over Green Vision van Zenker.

Mengen maar - de Rotho mengkom Fresh

Deze mengkom van Rotho maakt het mengen van bijvoorbeeld cakebeslag zeer comfortabel en makkelijk. De kom heeft namelijk een stevige handgreep en anti-slip rubber aan de onderkant. Geen keuken en kleding vol met hardnekkig beslag dus. De kom is bovendien makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. 

Goede afweging - de Soehnle keukenweegschaal Page Compact 300 Marble

Ingrediënten exact afwegen is eenvoudig met deze Soehnle keukenweegschaal. Het is een compact model, maar kan een gewicht aan tot wel vijf kilo. Het gewicht leest je klant duidelijk af dankzij het LCD-scherm. De weegschaal is voorzien van een bijweegfunctie, wat betekent dat diverse ingrediënten achtereenvolgens kunnen worden afgewogen. Dankzij de sensortouch in plaats van knoppen is de weegschaal bovendien gemakkelijk schoon te maken. Hij staat stevig en is plaatsbesparend op te bergen. 

Met deze drie producten en lijnen worden de feestdagen écht een feest. Voor jouw klant omdat bakken nu heel comfortabel kan. En voor jou omdat jouw assortiment een waar succes is!

Meer weten? Neem contact op!