Winterkleding drogen: 4 handige producten

Natte winterkleding eenvoudig drogen zónder droger

Winterkleding drogen: 4 handige producten

Het is de periode van regen en natte sneeuw. En dat kan juist heel gezellig zijn. Je kunt je lekker binnen terugtrekken. Een warm dekentje, kaarsjes aan… Maar het betekent ook dat het kan gebeuren dat je met natte kleding thuiskomt. Nu de energieprijzen hoger zijn, is jouw klant op zoek naar een alternatief voor de droger. Wij hebben dé droogproducten van Leifheit die het drogen van natte winterkleding eenvoudig maken.

1. Leifheit LinoPop-up

Deze droogmolen neemt weinig ruimte in beslag. Zowel bij gebruik als wanneer je hem opbergt. Daardoor is hij ook geschikt voor binnenshuis gebruik. De droogmolen is 1,11 meter hoog, waardoor je klant ook lange broeken kan ophangen. De droogmolen kan met één hand worden bediend en is voorzien van strakke waslijnen.

2. Leifheit Pegasus 200 Solid Deluxe Mobile

Dit droogrek is compact en tegelijkertijd goed voor wel twee wasmachineladingen aan kleding. Zowel buiten als binnen heeft het rek een stabiele stand dankzij parallelle poten. Door de uitklapbare vleugels kunnen ook langere kledingstukken zoals broeken worden opgehangen, zonder dat deze de grond raken. Daarnaast heeft het rek twee kleine houders, geschikt voor het ophangen van klein wasgoed zoals sokken en ondergoed. Het droogrek wordt geleverd inclusief een zachte droogdoek voor het drogen van gevoelige onderdelen én een handige wasknijpertas.

3. Leifheit Pegasus 180 Solid MAXX

Het droogrek dat uitermate geschikt is voor het drogen van lange kledingstukken. Omdat dit droogrek extra hoog is, kan je klant er gemakkelijk kleding, zoals regen- en skibroeken, op drogen. In de breedte is het rek juist zeer compact, waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. Daarnaast heeft ook dit rek twee houders speciaal voor klein wasgoed.

4. Droognet Sensitive Air

Sommige stoffen zoals wol en kasjmier zijn erg gevoelig. Kleding van deze stoffen kunnen vervormen door het wassen. Deze kwetsbare kledingstukken kan je klant nu voorzichtig maar toch eenvoudig drogen. het droognet past op elk wasrek en zelfs op een tafel. De gewelfde vorm van het net zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor de kledingstukken snel drogen. Het droognet neemt weinig ruimte in beslag, doordat het opvouwbaar is.

Waar velen nog denken dat kleding laten drogen veel tijd kost, is dat met de doordachte oplossingen van Leifheit niet meer het geval.

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder