Gezond 2023 in: deze producten helpen jouw klant

4 hulpjes bij een gezonde levensstijl

Gezond 2023 in: deze producten helpen jouw klant

Wanneer alle feestelijkheden van december weer voorbij zijn, gaan jouw klanten weer 'back to normal' en op hun gezondheid letten. Dat is altijd weer even een lastige stap, dat zul je zelf wellicht ook wel weten. Wij hebben vier producten die het jouw klant een stukje makkelijker maken om gezond het jaar in te gaan én gezond te blijven. 

1. Lichaamsanalyseweegschaal Shape Sense Connect van Soehnle

Wegen, maar dan uitgebreider. Deze slimme weegschaal kun je verbinden met de bijbehorende Soehnle app. Daardoor kan hij uitgebreidere informatie geven dan enkel je gewicht. Bijvoorbeeld het verschil met de laatste weging of hoe ver je op weg bent naar het streefgewicht. De weegschaal is in te stellen voor maximaal acht personen en herkent de persoon die het product op dat moment gebruikt. De personenweegschaal kan de eenheden kg, lb en st weergeven en heeft een goed leesbaar LCD-scherm. Voor een betere interpretatie van het lichaamsgewicht kan de weegschaal ook het BMI berekenen. 

2. Digitale personenweegschaal Style Sense Safe van Soehnle

Deze stijlvolle personenweegschaal past mooi in elke badkamer. Hij heeft een duidelijk af te lezen LCD-scherm en antislip voetjes. Daardoor sta je stabiel op de weegschaal zonder te schuiven. De weegschaal schakelt automatisch in en uit bij op- en afstappen, om zo energie te besparen. Ook deze personenweegschaal geeft de drie verschillende gewichtseenheden weer. 

3. Bloeddrukmeter Systo Monitor Connect van Soehnle

Een gezonde levensstijl meetbaar maken doe je niet enkel door het lichaamsgewicht bij te houden. Bloeddruk is minstens zo belangrijk. Deze bloeddrukmeter monitort de bovendruk, onderdruk én de hartslag. Hij is door middel van Bluetooth te verbinden aan de bijbehorende app van Soehnle, om zo alle resultaten bij te houden en verandering te monitoren. Het LCD-scherm geeft de resultaten duidelijk weer.

4. Click & Lock vershoudbakjes van Rotho

Om op de hierboven genoemde meters positief resultaat te blijven zien, is een gezond eetpatroon onmisbaar. Met de vershoudbakjes van Rotho kan je klant dagelijks gezond eten, zonder altijd te moeten koken. De Click & Lock vershoudbakjes houden het eten langdurig vers in de vriezer of koelkast. Ze zijn geschikt voor in de magnetron en kunnen worden afgewassen in de vaatwasser. Smaak en geur van het eten blijven behouden dankzij de goede luchtdichte afsluiting. 

Elke stap in de goede richting is er één. Maak het je klant makkelijker om gezond te gaan leven. Want een gezonde klant is een blije klant. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder