Is jouw assortiment klaar voor het nieuwe schooljaar?

Back to School met de handigste artikelen

Is jouw assortiment klaar voor het nieuwe schooljaar?

Aan de vakantie zit altijd één nadeel, en dat is: er komt een einde aan. Maar dat hoeft nog lang niet zo erg te zijn. Teruggaan naar school of werk is voor jouw klant reden om nieuwe spullen te shoppen. We hebben een aantal producten op een rijtje gezet, die slechts een voorbeeld zijn van al het moois wat je klant aan kan schaffen voor school of werk. Zo wordt het terugkomen in het oude ritme extra makkelijk en prettig. 

Leifheit Thermosbeker Flip 350 ml

Stijlvol terugkomen op kantoor of op school met een nog warme kop koffie of thee, dat kan met deze Flip Thermosbeker van ons A-merk Leifheit. Hij is gemakkelijk met één hand te openen en te sluiten en zorgt voor uitstekende isolatie dankzij een dubbele wand. De thermosbeker houdt koude dranken 18 uur koel en warme dranken tot wel 6 uur lang warm. Lekken in de tas? Dat zal niet gebeuren dankzij de gemakkelijke vergrendeling. En wist je dat deze beker zelfs een infuser heeft om fruit of kruiden in te doen, voor smaak? 

Rotho Lunchbox Fun

Deze lunchbox van Rotho maakt elke lunch een momentje om naar uit te kijken. De verstelbare verdeelbakjes maken het mogelijk om, zonder kruisbesmetting, meerdere etenswaren compact te verpakken. Broodjes, fruit, koekjes... De lunchbox is in een kleinere én een grotere maat te bestellen. Voor de kleine en grote eter. Na gebruik kan hij gewoon in de vaatwasser.

Rotho Bananenbox en Appelbox

An apple a day... neem je gemakkelijk mee! Deze bananenbox en appelbox zorgt ervoor dat het fruit dat je klant meeneemt vers en lekker blijft. Ook deze boxen zijn vaatwasserbestendig. 

Rotho Lunchbox en Schoolbeker set

Wat is makkelijker voor de kinderen dan een complete set om eten én drinken in mee te nemen naar school? Met deze set van Rotho komen ze de dag wel door. De beker is 100% lekvrij, dus een natte tas behoort tot het verleden. De set is van echte Zwitserse kwaliteit en is leverbaar in diverse motieven. Zo kunnen de kinderen hun favoriet uitkiezen, wat het extra leuk maakt!

Maak het jouw klant makkelijk om het school- en werkritme weer op te pakken met de leukste producten om in jouw winkel te shoppen. School en werk wordt leuk en comfortabel dankzij doordachte producten van de A-merken Rotho en Leifheit. We gaan er weer voor!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder