Jouw Sint- en Kerstassortiment: dit mag je niet missen

5 must-have cadeaus voor de feestdagen

Jouw Sint- en Kerstassortiment: dit mag je niet missen

De gezellige periodes van Sinterklaas en Kerst zijn alweer dichterbij dan je denkt. Jouw klanten gaan weer inkopen doen voor het loodjes trekken, dobbelen, pakjesavond en Kerst. Speelgoed heb je misschien al wel, maar voor de ‘volwassenen’ moet er ook wat leuks en vooral praktisch zijn. Wat zijn nu leuke, handige cadeaus waar jouw klant zijn familie en vrienden blij mee kan maken?

Leifheit knoflookpers Knobi King

Leifheit heeft ook voor in de keuken allerlei doordachte producten. Waaronder deze handige knoflookpers. Deze plet de knoflookteentjes niet, maar snijdt ze fijn in hele kleine blokjes. Eenvoudig te reinigen in de vaatwasser en ergonomisch ontworpen zodat hij prettig in de hand ligt.

Soehnle digitale keukenweegschaal Page Compact 300

Voor het maken van de perfecte lekkernijen tijdens de feestdagen, óf juist voor gezonde gerechten daarna, is deze Soehnle keukenweegschaal dé oplossing. Hij heeft een draagkracht tot vijf kilo en weegt tot op de gram nauwkeurig. Voorzien van een goed leesbaar LCD-display en is, doordat je hem ook kan ophangen, plaatsbesparend op te bergen.

Leifheit handmatige spiraalsnijder

Voor een gezonde, koolhydraatarme maaltijd is deze spiraalsnijder ideaal. Hiermee maakt je klant eenvoudig spaghetti van groenten. Hij kan in drie verschillende diktes snijden en is voorzien van een resthouder. Daarnaast is de spiraalsnijder eenvoudig te reinigen. Veilig en schoon snijden tot het laatste restje!

Rotho Fresh Set 2 kommen (nieuw!)

Deze set van twee mengkommen maakt roeren en mixen wel erg gemakkelijk, en dat zonder spatten. De kom hou je op een prettige manier vast, dankzij de ergonomische handgreep. Dankzij de rubberen ring aan de onderzijde, blijft ook tijdens het mixen de kom op zijn plek. 

Rotho Loft maatbeker (nieuw!)

Nauwkeurig afmeten en prettig bereiden. Daar is deze maatbeker voor gemaakt. De maatbeker is voorzien van een handig deksel, citruspers en wrijf- en spatbescherming. Daarnaast kan de inhoud ook langere tijd worden bewaard en met de schenktuit wordt vlekkeloos schenken kinderlijk eenvoudig. Een multifunctioneel cadeau!

Verras en inspireer jouw klant met doordachte keukenartikelen. Iets waar ze écht iets aan hebben. Meer inspiratie of advies nodig? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer weten? Neem contact op!