Koken voor Kerst: deze producten heeft jouw klant nodig

4 must haves in de keuken

Koken voor Kerst: deze producten heeft jouw klant nodig

It’s the most wonderful time of the year! Voor velen is Kerst een prachtig feest en een mooie gelegenheid om met de familie lekker te tafelen. En dan moet er wel iets lekkers worden opgediend. Het duurt niet lang meer of jouw klant gaat zich hier alvast op voorbereiden. Wij hebben die producten die jouw kerstassortiment compleet maken.

Grote (m)eter – Digitale vlees- en BBQ-thermometer van Leifheit

Kerst is dé gelegenheid om goed uit te pakken met het diner. Of het nu kip, kalkoen, rollade, biefstuk of iets anders is, het moet de juiste kerntemperatuur hebben. De digitale vleesthermometer maakt het mogelijk. De meter is in te stellen op vijf verschillende gaarstanden en zeven verschillende vleessoorten.

De thermometer is op zijn standaard neer te zetten, maar kan ook met de magneet worden opgehangen. Dankzij het hittebestendige meetsnoer kan de meter worden ingezet bij het grillen, roken, barbecueën én bakken in de oven.

Handig – Handrasp MicroCut S: grof model van Leifheit

Uien, wortelen, kaas en meer kun je allemaal grof raspen met deze scherpe handrasp van Leifheit. De rasp gaat het scheuren van de etenswaren tegen, zodat je klant eventuele restjes weer netjes kan opbergen. Bij de rasp zit een mesbeveiliging, zodat hij veilig op te bergen is in de keukenkastjes. De rasp is dusdanig scherp, dat deze groenten écht snijdt en de aroma’s behouden blijven.

Vrede op aard(appel) – Frietsnijder van Leifheit

Om friet mee te snijden, maar ook allerlei groenten. Deze patatsnijder heeft twee inzetmessen voor frietjes van 10 en 12 mm dik. Leg de aardappelen of andere groenten op de frietsnijder en met een beetje kracht druk je ze zo door de inzetmessen heen. Voilà: je eigen (groente)frietjes. Alleen nog even bakken. De frietsnijder is gemakkelijk schoon te maken en kan ook in de vaatwasser.

Onmisbaar tijdens Kerst – Braadslee van Zenker

Een slee is natuurlijk niet weg te denken. Voor de kalkoen, het wild, de rollade of andere gebraden vleesspecialiteiten van je klant, is een goede braadslee nodig. Deze braadslee van Zenker is gemaakt van staal met een dubbele antiaanbaklaag. Hij is eenvoudig met de hand af te wassen en heeft een extra hoge rand (8 cm) met verzonken grepen.

Met deze vier kookartikelen zet jouw klant zonder teveel moeite een chique en compleet kerstdiner op tafel!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder