Lekker bezig in de tuin: het kan weer!

De 5 onmisbare tools voor in de tuin

Lekker bezig in de tuin: het kan weer!

Het zonnetje laat zich steeds meer zien en dat betekent dat jouw klant eindelijk weer lekker kan gaan tuinieren. Jouw klant gaat aan de slag om de tuin weer helemaal zomerklaar te maken. Soms heeft hij daar een beetje hulp bij nodig, vooral wanneer het gaat om werken op hoogtes van een paar meter. Denk aan bomen of hoge struiken snoeien, schilderwerk, reparaties of schoonmaken. Die coniferen snoeien zichzelf niet en de dakgoot maakt zichzelf niet schoon. Tijd voor wat handige hulpjes om het comfortabel en veilig te houden.

Het merk Hailo staat bekend om onder meer haar handige trapjes en ladders, die compleet zijn afgestemd op alle veiligheidsnormen. Geef je klant keuze en ga voor deze Hailo trappen in jouw assortiment. 

Hailo huishoudtrap L40 - 3 treden

Voor alle hogere klusjes, binnen en buiten, is deze trap een uitkomst. De trap heeft een kunststof veiligheidsbeugel en een emmerhaak. Handig bij schoonmaak- of schilderklusjes. Deze huishoudtrap zorgt dat jouw klant op maximaal 2,35 meter kan werken. De aluminium treden met anti-slip ribbels en de antislip pootjes zorgen voor ultieme veiligheid. 

Hailo huishoudtrap L80 - 4 treden

Deze huishoudtrap van Hailo lijkt op de L40, maar heeft aan de bovenkant een multifunctioneel materiaalbakje . Deze trap met 4 treden maakt de werkruimte nog uitgebreider, namelijk tot 2,60 meter. Ook deze huishoudtrap is voor binnen én buiten geschikt, ook voor delicate vloeren. Met een maximaal draaggewicht van 150 kilo is het meenemen van emmers verf of water geen probleem. 

Hailo huishoudtrap L95 - 6 treden

Het herkenbare Hailo-ontwerp komt ook in deze huishoudtrap terug. Deze Hailo trap brengt gemak en veiligheid naar een nog hoger level. Deze trap heeft namelijk extra brede treden. Waar andere trappen treden van 8 centimeter hebben, zijn de treden van deze versie maar liefst 13 centimeter breed. De veiligheidsbeugel is uitschuifbaar en bovenin bevindt zich een bakje voor gereedschap, onderdelen en andere benodigdheden. Met deze trap bereikt jouw klant een werkhoogte van 3,28 meter.

Hailo Flexline telescoopladder - 9 sporten

Voor de klanten die nóg verder de hoogte in willen voor schoonmaak-, schilder- of reparatieklusjes, is er de Hailo telescoopladder. Hij heeft een ontgrendelingsmechanisme dat met één hand te bedienen is. De ladder is per sport in of uit te schuiven. Om de wanden netjes te houden, heeft de ladder rubberen stootbescherming. Je klant kan op hoogtes tot 3,40 meter werken. Met de veiligheidsband is hij bovendien eenvoudig te vervoeren.

Hailo verstelbare voetjes voor buiten

Een Hailo huishoudtrap binnen gebruiken is gemakkelijk. De vloer is meestal egaal en vlak. Buiten is dat een ander verhaal. Voor zachtere en ongelijke ondergronden is een speciaal afgestemde voet nodig. De voetjes uit deze set zijn gemakkelijk onder de trap te klikken en zijn plat van vorm. Ze zorgen daarmee voor extra stabiliteit. Een aparte trap voor binnen en buiten is dus niet nodig! Deze set is geschikt voor de trappen L40, L80 en L95.

Met de trappen en accessoires van Hailo is klussen, schoonmaken of schilderen gemakkelijk en veilig te doen. Alles voor een zomerklare tuin om van te genieten!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder