Nazomeren met een zomerse salade

Alles wat jouw klant nodig heeft

Nazomeren met een zomerse salade

We gaan veelal weer naar school en werk, maar dat betekent niet dat de zomer al voorbij is. Er is nog een reële kans op prachtig nazomerweer de komende tijd. Die zomerse salade hoeft dus nog lang niet van tafel. Wij hebben alles wat jouw klant nodig heeft voor een verantwoorde zomerse salade.

Leifheit Dressing Shaker

Jouw klant maakt gemakkelijk en snel een eigen dressing naar smaak met deze dressing shaker van Leifheit. De shaker heeft een inhoud van 300 ml en is goed af te sluiten voor het bewaren van de dressing. Voor het nauwkeurig afmeten van ingrediënten is de shaker voorzien van een schaalverdeling als opdruk. Op de shaker vind je zelfs inspirerende recepten!

Leifheit slacentrifuge

Er is niets lekkerder dan echt verse, knusperige sla. Die moet je natuurlijk wel goed afwassen en daarna is goed drogen essentieel. Zo krijg je een smaakvolle, stevige salade. Deze Leifheit slacentrifuge droogt de sla voorzichtig en efficiënt. Hij werkt door middel van een trekkabel. Hij is eenvoudig te reinigen in de vaatwasser en kan bovendien ook meteen dienen als slakom. Dat scheelt weer afwas! Het vergiet van de slacentrifuge kan bovendien worden gebruikt voor het afgieten van pasta of groenten.

Leifheit slabestek

Dit slabestek van Leifheit maakt het opscheppen eenvoudig. De haakjes aan de onderkant zorgen dat het bestek niet in de kom glijdt. Niets is immers vervelender dan opscheppen met nat of vet bestek bij de handgrepen. Het slabestek heeft een trendy design van stevig en transparant plastic. Met de ophanglussen is het slabestek bovendien ruimtebesparend op te bergen.

Rotho slabakken en vergiet

De Rotho Caruba set maakt het plaatje compleet. De set bestaat uit 4 onderdelen: 3 kommen en een zeef. Rotho staat bekend om goed kunststof als materiaal en duurzaam, Zwitsers design. Dit vind je volledig terug in deze slaset. Deze vrolijke set bestaat uit verschillende kleuren.

Met de juiste producten zet jouw klant in een handomdraai een gezonde, culinaire verrassing op tafel. Heerlijk tijdens het nazomeren! 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder