Opgeruimd het nieuwe jaar in: déze opbergboxen wil jouw klant hebben

Rotho opbergboxen voor een opgeruimd huis

Opgeruimd het nieuwe jaar in: déze opbergboxen wil jouw klant hebben

Nu alle feestelijkheden weer voorbij zijn, gaat jouw klant 'back to normal' en moeten alle ornamenten en versiersels weer worden opgeruimd. Het Zwitserse A-merk Rotho heeft de ideale opbergboxen waar jouw klant alles gemakkelijk in kwijt kan. We hebben er drie voor je geselecteerd die écht niet kunnen missen in jouw assortiment. Nu, maar ook straks bij de voorjaarsschoonmaak.

1. Rotho Evo Safe Keeping

Deze Rotho opbergbox is een robuuste verschijning en heeft net zoals alle andere boxen een echt Zwitsers design. De box is in diverse formaten leverbaar, voor de grote en de kleinere spulletjes. kerstballen, lampjes en meer kan jouw klant veilig en goed opbergen in een stapelbare opbergbox. De Rotho Evo Safe Keeping is te combineren met een Rotho Evo organizer, voor een compleet opbergschap voor in bijvoorbeeld de bijkeuken of schuur. Met de Rotho Evo Safe Keerping opbergboxen is het opslaan van zwaardere spullen geen enkel probleem.

2. Rotho Evo organizer

We noemden hem al even, omdat hij perfect te combineren is met de Rotho Evo opbergboxen. De Rotho Evo organizer is in verschillende formaten beschikbaar en dus voor elk huishouden geschikt. Groot of klein. De Rotho Evo organizer is te combineren met alle Evo opbergboxen met een inhoud van 11 liter en meer. Zo wordt het organiseren van alle opbergboxen kinderlijk eenvoudig.

3. Rotho Albris

Een plastic doos, dat klinkt niet per definitie heel spectaculair. De Rotho Albris is echter mooi en praktisch tegelijk. Ja, het kan echt. De buitenkant van de opbergbox is in verschillende kleuren beschikbaar en oogt robuust. De rest van de box is transparant, waardoor de box licht oogt en de inhoud gemakkelijk te zien is. Zo weet jouw klant snel welke box hij nodig heeft. Worden de Rotho Albris boxen even niet gebruikt, dan zijn de eenvoudig stapelbaar om ruimte te besparen. 

Deze handige opbergbox is geschikt voor een gewicht tot 50 kilo. Bovendien is het mogelijk wieltjes bij de box aan te schaffen, die er eenvoudig op te klikken zijn. Zo kan jouw klant een zwaardere doos ook gemakkelijk verplaatsen. Je klant heeft keuze uit diverse gemakkelijk klikbare deksels.

Voor elke wens is er een passende opbergbox. Je doet er als winkelier daarom vaak goed aan om jouw klant keuze te bieden. Deze drie boxen van Rotho zijn echte uitblinkers en hebben met elkaar gemeen dat ze doordacht en met stijl zijn ontworpen. Zodat jouw klant opslagmogelijkheden heeft in huis, zonder dat dit een doorn in het oog is. Wij zijn fan!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder