Strijken voor de feestdagen: kind kan de was doen!

3 strijkplanken die van strijken kinderspel maken

Strijken voor de feestdagen: kind kan de was doen!

Tijdens Kerst en de jaarwisseling wil jouw klant er natuurlijk tot in de puntjes verzorgd bij lopen. Een stijlvolle jurk of jumpsuit of een perfect gladgestreken overhemd. Om de feestkleding tip top in orde te maken heeft jouw klant de juiste strijkspullen nodig. Deze strijkplanken van Leifheit maken het wel erg gemakkelijk.

Leifheit Strijkplank Classic M Compact Plus

Dé klassieker onder de Leifheit strijkplanken is deze versie. Voor kleine tot middelgrote huishoudens is dit een ideaal instapmodel. De was is snel gladgestreken dankzij een stoomdoorlatend strijkoppervlak van strekmetaal. De plank staat stabiel en heeft een ingebouwd stopcontact voor het strijkijzer. Hij kan worden ingesteld op de gewenste werkhoogte en kan plaatsbesparend worden opgeborgen.

Strijkplank Air Board M Solid Plus

De meest verkochte strijkplank is de Air Board Solid Plus. En dat is niet gek, want hij zorgt in elk soort huishouden snel voor kreukvrije kleding. De strijkplank is zeer licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de thermo-reflectie-technologie van de bijgeleverde hoes, kun je in één keer dubbelzijdig strijken. Dát scheelt tijd! Ook deze strijkplank is in hoogte verstelbaar en is voorzien van een stopcontact en snoergeleider.

Strijkplank Air Active M

Twee keer zo snel strijken kan óók met deze strijkplank van Leifheit. Het strijkvlak is opblaasbaar en dankzij de aan- en afzuigfunctie heeft je klant optimale kreukbescherming voor zijn kleding. Alle functies zijn eenvoudig te bedienen door middel van de knoppen. Hij staat stabiel en kan veilig worden vergrendeld voor kinderen en tijdens transport. En ook deze strijkplank kun je zelf instellen op de optimale hoogte.

De feestdagen zijn voor velen een drukke periode. Deze strijkplanken van Leifheit maken het noodzakelijk kwaad van strijken gemakkelijk en snel geregeld.

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder