VanHuisz zet complete huishoudafdeling op bij Interchalet

Slimme schappen voor gemak bij personeel en klant

VanHuisz zet complete huishoudafdeling op bij Interchalet

Deze zomer hebben wij absoluut niet stilgezeten. In juli hebben wij bij Interchalet in Horst een uitgebreide huishoudafdeling mogen opzetten. Dat betekent naast het leveren van een selectie producten ook het meedenken over de indeling van de schappen. 

Interchalet is een bouwmarkt voor binnen en buiten, waar huishoudproducten een belangrijk onderdeel zijn. Op de uitgebreide huishoudafdeling vind je uiteenlopende huishoudproducten van de merken Hailo, Leifheit, SoehnleRotho, Dr. OetkerZenker en Amefa. Het assortiment reikt dus van opbergboxen en prullenbakken tot vloerreiniging en bakspullen. Van alles is er genoeg te vinden. 

Slimme schappen

Wij hebben Interchalet geadviseerd over hoe zij hun schappen slim kunnen indelen. Op de eerste plaats zodat de winkel de klant optimaal kan bedienen, maar ook om het het personeel makkelijk te maken. Om zo de commerciële waarde van de afdeling te vergroten. Al deze aspecten zijn meegenomen in de schappenplannen op maat.

Onder andere hier is over nagedacht:

  • Schappen waar een volle omdoos in past. Zo hoeft de winkel maar een minimale hoeveelheid producten achter op te slaan.
  • Het enige wat het personeel hoeft te doen, is bijbestellen en producten in de schappen plaatsen. Aan de schappen zelf hoeft verder niets te gebeuren. 
  • Er zijn aparte schappen voor tijdelijke promoties en seizoensproducten.
  • Er wordt van de beter verkochte producten méér gepresenteerd dan van de minder verkochte producten.
  • Op maat gemaakt POS materiaal zoals kopborden, vloerstickers, wobblers en schapstroken met de merkuitstraling.
  • Informatieborden met uitleg over het assortiment zodat de klant direct geholpen wordt.

Demonstratieartikelen

Bij bepaalde producten is het belangrijk dat de klant het product eerst kan ervaren. We hebben op de huishoudafdeling diverse artikelen ter demonstratie neergezet. Zo kan de klant het product zien, voelen en ervaren. Bijvoorbeeld hangdroogrekken die de klant kan uittrekken, om te zien hoe groot het product in werkelijkheid is. Of Leifheit vloerreinigers die op diverse typen vloeren geprobeerd kunnen worden.

Een mooie opdracht voor Interchalet, waar we al onze services hebben mogen inzetten! Hieronder vind je een korte impressie van hoe de afdeling eruit ziet. 

Ook een schappenplan op maat of advies over de meest commerieel aantrekkelijke indeling voor jouw winkel? Neem contact op. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder