Voedselverspilling? Dat doen we niet meer!

3 producten die jouw klant helpen bij duurzaam consumeren

Voedselverspilling? Dat doen we niet meer!

Met het oog op de feestdagen die eraan komen, maar ook alvast op de goede voornemens van het nieuwe jaar, hebben wij dé producten die voedselverspilling tegengaan. Tijdens de feestdagen wordt er voor de hele familie gekookt en altijd blijft er wel wat lekkers over. Dat kan jouw klant nu gemakkelijk opslaan en extra lang bewaren. En wie in het nieuwe jaar gezonde maaltijden wil ‘preppen’, is nu ook geholpen.

Rotho bewaarbak Clic & Lock van glas (nieuw!)

Zeg je duurzaam, zeg je Rotho. Deze bewaarbak is gemaakt van borosilicaat (hard) glas. Het handige is dat eten dat opgewarmd moet worden, niet eerst in een andere bak of op een bord geschept hoeft te worden. Haal gewoon het deksel van de bak en zet het in de oven. Invriezen? Dat kan ook prima. Deze bewaarbak is bestendig tegen temperaturen van boven de 300 graden en tot -20. De bak kan bovendien gewoon in de vaatwasser.

Leifheit Vacumeermachine Power 300

Deze alleskunner van Leifheit kan etenswaren zoals vlees, vis en groente langer houdbaar maken. De vacumeermachine vacumeert en sealt de etenswaren en maakt ze tot wel vijf keer langer vers. Zonder gebruik van conserveermiddelen. Met de pulsfunctie regel je de vacumeerkracht en de sensortouch-display zorgt voor gemakkelijke bediening. De vacumeermachine wordt geleverd inclusief tien vacuümzakken.

Leifheit Vacuüm verhouddozen set inclusief adapter

Verse etenswaren blijven vers, zonder conserveermiddelen. De inhoud van de bakken wordt aroma- en waterdicht afgesloten. Met de inbegrepen adapter wordt de lucht uit de vacuümdozen gezogen. En bewaren? Dat kan in de vriezer bij een temperatuur tot -20 graden. Opwarmen? Haal het deksel eraf en zet maximaal een minuut in de magnetron. Reinigen kan gewoon in de vaatwasser. Dat scheelt!

Met handige en doordachte bewaardozen is voedsel vers houden én daarna weer opwarmen kinderspel. Op die manier gaan we voedselverspilling tegen en blijft jouw klant toch genieten van vers eten.

Meer weten? Neem contact op!