We gaan weer naar binnen: zó kom je het najaar door

3 producten die jouw winterassortiment succesvol maken

Warmte, sfeer en ruimte in huis creëren

We zien de temperaturen weer omlaag gaan. Het regent veel en het is alweer snel donker. Tijd om ons weer heerlijk terug te trekken in huis. Kaarsjes aan, dekentje om… Wij hebben dié huishoudartikelen voor je geselecteerd, die jouw klant in het gure najaar goed kan gebruiken om van zijn huis een heerlijk comfortabel stekje te maken.

Alles kan – de Leifheit Harmonic Isoleerkan 1L

Nieuw in het assortiment is de Harmonic thermoskan van Leifheit. Het klassieke design maakt dat hij past in elk huishouden. Zoals je van Leifheit gewend bent, is ook deze isoleerkan praktisch en doordacht. Dankzij de dubbelwandige glazen binnenfles houdt de kan warme dranken tot wel 12 uur lang warm (en koude dranken 24 uur koud). De dop lekt niet en maakt schenken zonder nadruppelen kinderspel. Bovendien is het handvat ergonomisch ontworpen.

Een neus voor moois – de Aroma Diffuser van Soehnle

Wie dacht dat Soehnle alleen weegschalen maakt, is van gisteren. Het merk heeft tegenwoordig ook sfeervolle, kwalitatief hoogwaardige geurdiffusers. Deze zijn een lust voor het oog (en dus niet alleen de neus) en passen perfect in de interieurtrends van vandaag de dag. Matglas en echt bamboe zorgen voor natuurlijke elegantie. De diffuser kan voorzien worden van diverse geuroliën, naar de behoefte van jouw klant. De Aroma Diffusers van Soehnle brengen met de verschillende zachte kleuren in het licht, een heerlijke knusse sfeer in huis.

Opgeruimd staat netjes – Rotho Abula opbergboxen (nieuw!)

Als het gaat om opbergboxen, dan zit je bij het merk Rotho goed. Rotho heeft moderne manden en boxen van echt Zwitsers design, met inhoudsmaten van 2 tot 40 liter. Deze zijn niet alleen heel praktisch, maar staan ook mooi in het interieur. Neem bijvoorbeeld de Rotho Abula opbergbox, de nieuwste lijn van Rotho. Deze hippe box is stapelbaar, makkelijk schoon te maken en is gemaakt van gerecycled en BPA-vrij plastic.

Rotho heeft bovendien de Country-serie. Daarin vind je een diversiteit aan grote en kleine opbergmanden en torens om ze in te stapelen. Zo heeft jouw klant niet langer ruimtegebrek en kan hij genieten van een fijn, opgeruimd huis. De boxen uit de Rotho Country-serie hebben inhoudsmaten van 2 tot 28 liter. 

Met al deze handige huishoudartikelen, is het helemaal zo erg nog niet om de zomer gedag te zeggen en weer naar binnen te gaan! Wil je meer inspiratie of advies voor jouw huishoudassortiment in het najaar? Neem contact op!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder