Groothandel huishoudelijke artikelen

VanHuisz is een huishoudelijke groothandel die jouw assortiment tot een succes maakt.

Groothandel huishoudelijke artikelen

Met aanvullende services en advies helpen wij winkeliers hun huishoudassortiment succesvol te maken. 

Dat een groothandel huishoudelijke artikelen levert aan jou als winkelier is één. Maar als deze ook advies op maat, aanvullende service en een meedenkende partner biedt, heb je alles wat jij als winkelier nodig hebt. VanHuisz is zo'n leverancier. En dat zonder lastige voorwaarden. Weten wat wij jou als winkelier allemaal te bieden hebben? Lees dan zeker even verder.

Groothandel huishoudelijke artikelen VanHuisz

Als groothandel huishoudelijke artikelen helpen wij van VanHuisz winkeliers om hun huishoudassortiment tot een succes te maken. Al sinds 1962 zijn wij vertegenwoordiger van gerenommeerde A-merken in huishoudelijke artikelen. Wij vertegenwoordigen merken zoals Soehnle, Zenker en Fackelmann. Deze kwalitatief hoogwaardige merken brengen wij samen in een gebruiksvriendelijk bestelplatform voor onze klanten. Daarnaast zorgen wij er door middel van advies, service en een meedenkende vertegenwoordiger voor dat jij meer tijd overhoudt voor joúw klanten en medewerkers. 

Ik werk nu 2,5 jaar met VanHuisz, waar je alle vrijheid hebt in je productselectie. Geen lastige voorwaarden. - Ronny Looijenga - Expert

A-merken in onze groothandel huishoudelijke artikelen

Als huishoudelijke groothandel hebben wij een uitgebreid aanbod aan A-merken. Deze merken zijn Europese fabreieken met decennialange ervaring. Leifheit, Hailo en Rotho vormen een greep uit onze selectie van 8 merken. Al deze fabrieken hebben gemeen dat ze hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende garantie- en klachtenafhandeling leveren. Doordat wij als groothandel huishoudelijke artikelen rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, kun je bovendien alijd uitgaan van een consequente levering. Jouw bestelling kunnen wij altijd leveren.

Waarom VanHuisz?

  • Uitgebreid aanbod, zónder lastige voorwaarden
  • Service en advies op maat
  • We denken met je mee
  • Gebuiksvriendelijke bestelplatform

Huishoudelijke groothandel, mét service en advies

Een huishoudelijke groothandel met een uitgebreid aanbod én markt- en productkennis? Dat is VanHuisz. Die kennis delen wij graag met je, zodat jouw huishoudassortiment een succes wordt. Dat doen we enerzijds door het snel en goed afhandelen van garantieregelingen en klachten. Geen oneindig bewijsmateriaal nodig, het wordt gewoon snel geregeld. Zo kun jij snel en duidelijk jouw klant te woord staan én hou je tijd over om de klant optimaal van dienst te zijn. Anderzijds kunnen we je adviseren over de juiste producten voor jouw assortiment en kunnen we je zelfs voorzien van een compleet schappenplan. En is er een product nieuw voor je? Dan demonstreren we het voor jou en je medewerkers.

Om onze klant goede service te bieden, moet onze leverancier dat ook aan ons leveren. Bij VanHuisz is dat zeker het geval. - Jolanda Hoezen - Jolanda Hoezen Huishoud & Speelgoed

Wij denken met je mee

VanHuisz is niet alleen een groothandel in huishoudelijke artikelen. Wij zijn ook een meedenkende partner. Als het gaat om acties, feestdagen en marketinguitingen zijn we je graag van dienst. Wij hebben bijvoorbeeld klanten voor wie wij het hele jaar in een marketingkalender zetten. Ook hebben wij voor én met diverse klanten uitingen voor bij de producten ontwikkeld. Denk aan kaarten met productinformatie. 

We kregen vaak vragen van klanten over de warmtebronnen van de Thuisz pannen. Samen met VanHuisz ontwikkelden we een kaart voor in de pannen met daarin duidelijk de juiste informatie. - Marloes van der Zanden - Coppens Warenhuis

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en meedenkende partner in huishoudartikelen voor jouw winkel? Dan is VanHuisz waarschijnlijk een geschikte partij voor je. Interessant? Neem eenvoudig contact met ons op. We vertellen je graag meer. 

Neem contact op Meer over VanHuisz
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder