Amefa inkoop

In een handomdraai kwaliteit in huis

Amefa inkoop

De inkoop voor jouw assortiment moet voor jou als winkelier gemakkelijk en snel kunnen. VanHuisz helpt je bij jouw Amefa inkoop met een handig bestelplatform. Je bespaart zeeën van tijd. Waardevolle tijd die je kunt steken in de andere belangrijke zaken in jouw winkel, zoals je personeel en klanten.

Amefa inkoop bij VanHuisz

VanHuisz is de meedenkende leverancier in huishoudproducten. Ook bij jouw Amefa inkoop kunnen wij je helpen, adviseren en inspireren. Wij zijn namelijk méér dan een leverancier. Wij zijn een compleet platform voor inspiratie, advies en om gemakkelijk je Amefa inkoop te doen. Zo denken wij mee over je schapindeling en ook over bijvoorbeeld seizoensgebonden acties. We houden je op de hoogte van campagnes van onze merken en hoe jij slim op bepaalde themadagen kunt inspringen met je assortiment.

Amefa inkoop uit een ruim assortiment

Tijdens jouw Amefa inkoop wil je natuurlijk snel en gemakkelijk weten wat je nodig hebt. Alleen het merk Amefa heeft al een zeer uitgebreid assortiment. Bestek voor jong en oud, keukenmessen, en dat allemaal ook nog in verschillende designs, kleuren en staalsoorten. Meer daarover vind je op onze Amefa adviespagina. Om het jou makkelijk te maken bij je Amefa inkoop, hebben wij al een doordachte productselectie gemaakt uit het gehele assortiment van Amefa. Bij ons vind je een ruim assortiment, maar enkel producten die waardevol zijn voor jouw winkel. 

Snel inkopen via ons bestelplatform

Op ons bestelplatform vind je alle producten van onze A-merken. Je doet er gemakkelijk je Amefa inkoop, maar ook merken zoals Zenker, Leifheit en Rotho vind je bij ons. Je kunt direct zoeken op het product dat jij nodig hebt, zodat je niet oneindig hoeft te scrollen tussen de producten. Daarnaast kun je in onze bestelomgeving je eigen assortimentslijsten bijhouden en je adressen beheren. Zo is een vervolgbestelling nóg sneller gedaan. Op die manier maken we jouw Amefa inkoop kinderlijk eenvoudig.

Jouw Amefa inkoop doe je bij VanHuisz als je snel wilt kunnen bestellen en wanneer je wel advies en inspiratie kunt gebruiken. Wij maken het jou makkelijk, zodat jij tijd overhoudt voor je winkel. Goed geregeld!

Meer over Amefa Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder