Fackelmann groothandel VanHuisz

Adviserende groothandel VanHuisz

Fackelmann groothandel VanHuisz

Stop maar met zoeken als je als winkelier op zoek was naar een Fackelmann groothandel. Eentje die jouw huishoudassortiment tot een succes maakt. Samen met jou. Wij leveren namelijk niet alleen, maar ondersteunen en adviseren je ook als dat nodig is. en met ons handige bestelplatform wordt bestellen bij een Fackelmann groothandel écht kinderlijk eenvoudig!

Fackelmann groothandel met persoonlijk advies

Als Fackelmann groothandel beschikken wij over uitgebreide markt- en productkennis. We kennen alle handige keuken- en huishoudhulpjes van het Duitse merk. Daardoor kunnen we jou persoonlijk adviseren welke producten jouw assortiment écht succesvol maken. Daarbij helpen we je door middel van productdemonstraties, inspiratie voor elk seizoen, schapindelingen en meer.

Groothandel in Fackelmann en meer A-merken

VanHuisz is niet alleen van Fackelmann een groothandel. Ook andere A-merken in de huishoudbranche vertegenwoordigen wij in Nederland. Dat is één van de grote voordelen van VanHuisz: een breed aanbod. Wij vertegenwoordigen onder meer de merken Leifheit, Zenker en Rotho.

Wij denken met je mee

Over al onze merken hebben wij alle nodige kennis in huis om jou persoonlijk te adviseren. Daarnaast denken we als groothandel van Fackelmann en andere merken, elk seizoen met je mee over leuke inspiratie en acties voor jouw klanten. Daarnaast zijn zaken zoals garantie eenvoudig en snel via ons te regelen. Zónder teveel foto’s en bonnetjes. Gewoon goed geregeld. Op die manier hoef je niet alles zelf te doen en hou jij tijd over voor jouw klanten, winkel en personeel.

Dit zeggen onze klanten

Benieuwd wat onze klanten zeggen? Bij blogs en nieuws vind je verhalen van onze klanten. Zij zeggen onder meer dat VanHuisz goed bereikbaar is voor vragen. Ze kunnen eenvoudig onze vertegenwoordiger op de weg Marcel bellen. Hij beantwoordt snel hun vragen of komt langs als dat nodig is. Bijvoorbeeld om een nieuw product te demonstreren. Benieuwd of wij ook voor jou een passende groothandel zijn? Neem contact op. We vertellen je graag meer. 

Meer over Fackelmann Meer weten? Neem contact op
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder