Fackelmann inkoop

Dat doe je bij VanHuisz

Fackelmann inkoop

Fackelmann inkoop doe je als winkelier natuurlijk bij een betrouwbare leverancier. VanHuisz is leverancier van diverse A-merken in huishoudartikelen. Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabrieken van de merken. Dat betekent dat we altijd kunnen leveren en je bestelling vaak snel in je winkel ligt. Daarnaast hebben we een handig bestelportaal waar je periodiek je bestellingen eenvoudig doet.

Fackelmann inkoop bij VanHuisz

Bij VanHuisz doe je je Fackelmann inkoop, maar kun je ook terecht voor merken zoals Leifheit, Rotho en Zenker. Met de beste producten van deze merken maken we jouw huishoudassortiment succesvol. En met onze service en ons bestelplatform hou jij tijd over voor de belangrijkste zaken: je winkel, je personeel en natuurlijk jezelf. Wij denken met je mee. 

Fackelmann inkoop via ons bestelplatform

Ons bestelplatform is ingericht om jou tijd te besparen tijdens jouw Fackelmann inkoop. Op welke manieren precies? Om te beginnen is het platform gebruiksvriendelijk ingericht, op basis van wensen en behoeften van onze klanten. Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig zoeken op het product dat jij nodig hebt. Daarnaast kun je op ons bestelplatform:

  • Jouw assortimentslijsten opvoeren
  • Adressen beheren
  • Details van producten bekijken

En er is meer. Ontdek alles over ons platform.

Naast een handig bestelplatform voor jouw Fackelmann inkoop bieden wij je een meedenkende partner. Wij hebben uitgebreide product- en marktkennis in huis. Deze zetten wij in om onze klanten te helpen bij zaken zoals productselectie, schapindeling en marketing. Zo bieden wij inspiratie voor seizoensgebonden acties en producten. We voorzien je van een schappenplan en houden je op de hoogte van campagnes van onze merken. 

Dankzij een parktische bestelomgeving, inspiratie en hulp bij je schapindeling en marketing, kun jij weer tijd maken voor dát waar jij goed in bent. Voor je winkel zorgen. 

Meer over Fackelmann Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder