Hailo groothandel

VanHuisz biedt producten én extra’s

Hailo groothandel

Ben jij als winkelier op zoek naar een Hailo groothandel? Bij VanHuisz vind je de producten die je nodig hebt en daarnaast extra’s die jou tijd besparen. Zo denken wij met je mee over seizoensacties en bieden we je inspiratie en marketingmateriaal. Denk aan ondersteuning bij folders, displays in de winkel en beeldmateriaal en tekst. Een groothandel die je écht helpt dus!

Hailo groothandel VanHuisz

VanHuisz is meer dan een Hailo groothandel. We vertegenwoordigen naast Hailo ook nog diverse andere huishoudmerken van A-kwaliteit. Denk aan Leifheit, Zenker en Soehnle. Voor alle merken geldt dat de producten rechtstreeks vanuit de fabriek worden geleverd. Dat betekent een snelle levering, die altijd door kan gaan. Geen gedoe en onnodige tussenpartijen. Dat maakt ook zaken zoals garantie makkelijker. Iets kapot? Wij regelen het voor je. Snel en zonder eindeloze formulieren, foto’s en bonnetjes.

Hailo groothandel die helpt

Als Hailo groothandel zorgt VanHuisz dat jij weer tijd hebt voor je winkel, je personeel en niet te vergeten, jezelf. Dat doen we door middel van:

  • Een praktisch bestelplatform
  • Meedenken over acties en promotie
  • Makkelijke garantieregelingen
  • Advies op maat

Groothandel van alle Hailo producten

Voor elk merk dat wij vertegenwoordigen geldt dat wij een breed aanbod aan huishoudproducten hebben. Als Hailo groothandel leveren wij de drie productcategorieën van het merk:

  • Ladders en trappen
  • Afvalbakken
  • Afvalscheiders

Diverse designs, kleuren en formaten. Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet, zijn wij er om je persoonlijk te adviseren. Welke producten heeft jouw assortiment nodig? Wat is een gunstige schapindeling? Ons advies geven wij op basis van onze uitgebreide markt- en productkennis, die wij hebben opgedaan door jarenlang in gesprek te gaan en te blijven met onze klanten.

Meer over Hailo Meer weten? Neem contact op!