Soehnle groothandel

Bestel en doe inspiratie op bij VanHuisz

Soehnle groothandel

Zoek jij als winkelier een Soehnle groothandel of vertegenwoordiger? Dat is VanHuisz! Bij ons bestel je alles wat jij in jouw assortiment nodig hebt van het A-merk Soehnle. Waar je bij andere groothandels enkel bestelt, bieden wij je bij VanHuisz ook de mogelijkheid om je te laten adviseren en inspiratie op te doen. Wij adviseren je over bijvoorbeeld je schapindeling, selectie van je producten en acties.

Soehnle groothandel

Naast een Soehnle groothandel, zijn wij ook vertegenwoordiger van A-merken zoals Leifheit, Rotho en Seltmann Weiden. Wij vertegenwoordigen een aantal merken, allemaal in huishoudproducten. Het aantal merken dat wij in ons assortiment hebben, is select genoeg om jou alleen het beste te bieden. En groot genoeg om te zorgen dat jij altijd vindt wat je zoekt.

Soehnle groothandel voor snelle inkoop

De producten die je bestelt bij onze Soehnle groothandel, worden rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek. Dat betekent dat de producten nagenoeg áltijd leverbaar zijn. Daarnaast is het beter voor het milieu om op deze manier te leveren, want je producten hoeven niet naar nog een extra tussenpartij. Daarnaast regel je zaken zoals garantie gemakkelijk via onze korte lijntjes met de merken. Geen oneindig gedoe met bonnetjes en foto’s. Gewoon snel geregeld voor jouw klant.

Meedenkende Soehnle groothandel

Naast dat je bij Soehnle groothandel VanHuisz alles snel geregeld hebt, denken wij ook met je mee over bijvoorbeeld acties en marketingmateriaal. Materiaal dat onze merken beschikbaar hebben, zoals displays of video’s, kun je via ons ontvangen. Om zo jouw schap sterker en succesvoller te maken. En ook voor themadagen zoals Kerst, Pasen of Vaderdag en Moederdag inspireren wij je met de leukste bijpassende producten. Dat zijn een hoop voordelen van een Soehnle groothandel zoals VanHuisz!

Soehnle producten bestellen via ons bestelplatform

En bestellen? Dat gaat bij onze Soehnle groothandel minstens zo eenvoudig als het regelen van garantie, marketingmateriaal of advies. Op ons bestelplatform kun je productdetails makkelijk inzien, upload je je eigen assortimentslijsten en beheer je zelf je adressen. Dankzij de gebruiksvriendelijke zoekfunctie hoef je niet meer teveel tijd te besteden aan het zoeken naar het product dat je wilt bestellen. Dat maakt inkopen makkelijk!

Wij helpen je bij alles wat bij jouw huishoudschappen komt kijken, zodat jij tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken in jouw winkel. Er is altijd genoeg te doen!

Meer over Soehnle Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder