Soehnle inkoop doe je bij VanHuisz

Tijd besparen dankzij een handig bestelplatform en een meedenkende partner

Soehnle inkoop doe je bij VanHuisz

Jouw Soehnle inkoop doe je als winkelier bij VanHuisz. Waarom? Omdat je simpel gezegd tijd bespaart! Ons bestelplatform is zó ingericht dat bestellen kinderspel wordt. Daarnaast stopt het bij VanHuisz niet na enkel het bestellen van jouw huishoudproducten. Wij adviseren je over je schappen en denken met je mee over acties passend bij de tijd van het jaar.

Soehnle inkoop bij VanHuisz

Bij VanHuisz doe je je Soehnle inkoop, maar kun je ook andere A-merken in huishoudartikelen inkopen. Bijvoorbeeld Hailo, Rotho of Seltmann Weiden. Ons aanbod is dusdanig groot, dat je alles vindt wat je zoekt. Maar het is tegelijkertijd select genoeg om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En is dit tóch het geval, dan kun je ons altijd om advies vragen. Wij zetten onze uitgebreide markt- en productkennis in om met jou mee te denken over bijvoorbeeld een succesvolle schapindeling en productselectie.

Soehnle inkoop via ons bestelplatform

Jouw Soehnle inkoop doe je eenvoudig via ons bestelplatform. Wat maakt het platform nu zo gemakkelijk, waardoor je jouw inkopen snel regelt? Om te beginnen is het op een logische manier ingedeeld en is er een gebruiksvriendelijke zoekfunctie. Zo hoef jij niet ellenlang te blijven zoeken naar dát specifieke product dat je nodig hebt voor jouw assortiment. Verder kun je op ons bestelplatform:

  • Je eigen assortimentslijsten uploaden
  • Je adressen beheren
  • Productdetails inzien

En meer. Lees alles over ons bestelplatform.

Soehnle producten inkopen met extra’s

Van acties verzinnen tot complete content (flyers, social mediaberichten en meer) aanbieden. Doe jij je Soehnle inkoop bij VanHuisz, dan weet je dat je ook daar niet teveel tijd in hoeft te steken. Marketingmateriaal dat onze merken beschikbaar hebben, kun je eenvoudig via ons downloaden of opvragen. Daarnaast denken wij graag met je mee over hoe jij de perfect passende producten kunt verbinden aan de tijd van het jaar. Denk een de seizoenen, maar ook feestdagen zoals Kerst en Pasen.

Dankzij een handig bestelplatform en een meedenkende partner, hou jij tijd over voor andere belangrijke zaken in je winkel. En niet te vergeten: voor jezelf!

Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder