Bakbenodigdheden voor Kerst: onze aanbevelingen van 2023

Voor de beste bakcreaties tijdens de feestdagen

Bakbenodigdheden voor Kerst: onze aanbevelingen van 2023

All I want for Christmas is... een onvergetelijke bakcreatie op tafel! Jouw klant gaat weer de keuken in om voor de feestdagen prachtige en overheerlijke taart, cake of ander lekkers te maken. Daar heeft je klant natuurlijk wel de juiste spullen bij nodig. Wij hebben onze aanbevelingen op een rijtje gezet.

Zenker Sparkling Christmas collecie

Met de bakvormen uit de kerstcollectie van Zenker zorgt je klant voor een betoverende winterse sfeer aan tafel. Alle bakvormen uit de serie zijn tweekleurig en hebben een uitstekende antiaanbaklaag, voor de mooiste koekjes of cakejes. Het oog wil immers ook wat. De bakbenodigdheden zijn hittebestendig tot 230 graden. 

Meer over onze groothandel bakvormen.

Wat deze kerstcollectie zo leuk maakt, is dat ze een perfecte cadeau- en opbergverpakking hebben. Deze bakbenodigdheden zijn dan ook handig voor eigen gebruik van je klant, maar ook als cadeau om te geven.

Dr. Oetker stollenvorm

Het wordt een witte kerst met deze Dr. Oetker stollenvorm, voor een perfecte kerststol. De vorm heeft een uitstekende warmtegeleiding, voor een egaal resultaat aan alle kanten, in elk hoekje. De antiaanbaklaag zorgt er bovendien voor dat je klant de stol er gemakkelijk in zijn geheel uit haalt.

Soehnle keukenweegschaal

We hebben niet hoeven wikken en wegen om deze topper in ons assortiment op te nemen. Deze Soehnle keukenweegschaal Page Comfort 400 heeft een extra groot draagvermogen: hij kan tot wel 10 kilo aan. Een onmisbare tool bij het bakken van perfeccte creaties.

Rotho taartdoos

Bij een kerstdiner hoort een onvergetelijk dessert. Elke (ijs)taart blijft lang koel in deze taartdoos. Deze 'cake box' is voorzien van een uitneembaar koelelement en een vergrendelbaar deksel. Bovendien heeft deze taartdoos handige handvaten voor het veilig en comfortabel dragen van de creatie. 

De kerstperiode wordt een groot succes met deze toppers in jouw assortiment. Jouw klant blij, jij blij, wij blij!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder