BBQ-special! Zo komt jouw klant de zomer door

Deze BBQ-artikelen kunnen niet ontbreken in jouw winkel

BBQ-special! Zo komt jouw klant de zomer door

Gezellig met zijn allen in de tuin op een zwoele zomeravond, onder het genot van een heerlijke barbecuemaaltijd. De rokerige geur en het sissen van het vlees en de groenten. Bij wie loopt dan niet het water in de mond? Voor de barbecue, de voorbereiding én de bijgerechten hebben wij de beste artikelen uitgezocht. Deze moét je tijdens het barbecue seizoen in je assortiment hebben!

Digitale Vlees- en BBQ-thermometer van Leifheit

Leuk voor jouw klant zelf, of als cadeau voor de barbecueliefhebber! Met deze thermometer van Leifheit geniet je klant straks van perfect gegaard vlees. Rare, medium rare... Hoe hij zijn vlees ook wil, het lukt met deze thermometer. Dankzij het hittebestendige snoer en het magneetje, is hij gemakkelijk overal te gebruiken. Ook in de oven. De verlichte display zorgt ervoor dat je klant alles goed in de gaten kan houden.

Keuken- en BBQ-tang van Leifheit

Met deze tang wordt het barbecueën extra makkelijk. Het sluitmechanisme maakt het sluiten en openen van de tang in één klik gedaan. De tang is hittbestendig voor temperaturen tot 160 graden en is gemaakt van roestvrijstaal. De 31 cm lange barbecuetang is dankzij het oogje gemakkelijk en ruimtebesparend op te bergen in de (buiten)keuken.

Rotho slacentrifuge

Voor de gezonde bijgerechten zoals salade, is de slacentrifuge van Rotho onmisbaar. Deze is van hoge kwaliteit en de vorm van de binnenzeef zorgt ervoor dat de bladeren snel drogen. De bladeren gaan geen kant op en blijven in de bak. Bovendien is de centrifuge dankzij de ergonomische handgreep gemakkelijk in gebruik, ook wanneer deze vol zit. De antislip pootjes maken het maken van een goede, verse salade nog gemakkelijker. De Rotho slacentifuge kan gewoon in de vaatwasser worden afgewassen.

Meer over keukenartikelen.

Richardson Sheffield vleesmes

Goed vlees moet goed geprepareerd worden. Dat doet jouw klant met de scherpe vleesmessen van het A-merk Richardsson Sheffield. Dit merk valt onder de bekende messenfabrikant Amefa, dat eigentijds, kwalitatief bestek maakt. De messen van Richardson Sheffield zijn gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal en hebben een ergonomisch design. Ze liggen daardoor comfortabel in de hand. 

Rotho slakom

De verse sla uit de slacentrifuge dient je klant het liefst op in stijl. Dat kan met de slakom van Rotho. Deze is in verschillende frisse kleueren leverbaar en heeft een tijdloos design. De Rotho slakom is speciaal gemaakt om buiten te gebruiken. Hij staat stabiel en stevig, is BPA-vrij en vaatwasserbestendig. 

Voor het prepareren, grillen én opdienen van de beste barbecuespecialiteiten heeft jouw klant goed materiaal nodig. Met de materialen van Leifheit, Rotho en Richardson Sheffield, heeft jouw klant een onvergetelijke barbecue!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder