Daddy cool - onvergetelijke cadeaus voor Vaderdag

4 producten om jouw klant te inspireren

Daddy cool - onvergetelijke cadeaus voor Vaderdag

Moeders is een tijdje terug al in het zonnetje gezet en over een kleine maand is het alweer Vaderdag. Het is vaak een uitdaging voor jouw klant om weer iets te verzinnen om te geven. Naast het ontbijtje op bed, wil je klant ook iets geven waar vader iets aan heeft. Wij hebben vier producten voor je voor een inspirerend assortiment. Eentje waarmee jij je klant helpt aan iets leuks én nuttigs.

Leifheit Grill & BBQ-tang

Rond Vaderdag is het vrijwel altijd lekker weer. Tijd om de barbecue aan te steken! Voor alle vaders die graag grillen, is deze Leifheit BBQ-tang hét ultieme cadeau. De tang heeft een makkelijk sluitmechanisme en is hittebestendig tot een temperatuur van 160 graden. Deze tang is geschikt voor zowel de barbecue als voor de pan. Zo heeft hij er het hele jaar door wat aan! Leuk om zo te geven, of in combinatie met andere barbrcue-artikelen.

Rotho opbergbox Evo Safe Keeping

Alles aan kant maken in huis of de schuur weer op orde maken? Dat wordt gemakkelijk met deze slim ontworpen opbergbox van Rotho. De boxen hebben veel ruimte, ook voor grotere spullen zoals gereedschap, accu's of onderdelen. De opbergbox is bovendien voorzien van een handig deksel en is stapelbaar. Dankzij ergonomische handgrepen is ook dragen geen probleem.

Hailo trapplatform TP1

Voor de echte klusvaders is dit trapplatform van Hailo een ideaal geschenk. Het platform kan worden gebruikt als werkblad om al het gereedschap, alle verf of schoonmaakspullen op te leggen. Maar hij kan ook dienen als ondergrond voor een trap. Het platform is gemakkelijk te dragen en in hoogte verstelbaar. 

Soehnle Style Sense Safe 300

Voor alle vaders die gezond (willen) leven, is deze Soehnle personenweegschaal en ultiem cadeau. De weegschaal heeft een duidelijk leesbaar LCD-scherm en staat stevig door het vlakke design. Hij schakelt automatisch in bij het opstappen en schakelt na gebruik ook weer uit.

Van de levensgenietende tot de gezonde vader, tot de fanatieke klusvader. Zorg met onder meer deze producten voor variatie in jouw assortiment. Zo is er voor elke vader wat wils. 

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder