De beste wasmanden en wasverzamelaars van Rotho

Zo helpt Rotho jouw klant bij het verzamelen en vervoeren van de was

De beste wasmanden en wasverzamelaars van Rotho

Kinderen die door de regenbui uit school komen fietsen, gezinsleden die een paar keer per week sporten... In het gemiddelde gezin gaat er behoorlijk wat was doorheen elke week. Meestal worden er per week meerdere wasbeurten gedraaid en dat kan veel werk zijn. Het A-merk Rotho heeft met jouw klant meegedacht om het hem iets makkelijker te maken. Met doordachte en duurzaam geproduceerde wasmanden en wasverzamelaars zorgt het merk ervoor dat de was doen gemakkelijker wordt.

Kind kan de was doen, zeggen we dan!

Wasmand Country 40 liter

Deze wasmand staat ook nog eens netjes in huis, dankzij de neutrale look. Wordt er een wasmand niet gebruikt, dan is hij gemakkelijk te stapelen in andere wasmanden. Zo blijft het huis opgeruimd, wat een hoop rust geeft. In de wasmand past zeker een complete waslading, waardoor de schone of vuile was in één keer te vervoeren is. Door de speciale heupuitsparing is de wasmand gemakkelijk te dragen. 

Wasverzamelaar Country met deksel

Wil je je klant eenheid bieden in de producten die je aanbiedt, dan is deze wasverzamelaar uit dezelfde serie als bovenstaande wasmand een must have in jouw winkel. In deze wasmand met deksel past 55 liter aan vuile was, waardoor hij niet direct vol zit na één sportsessie. De wasverzamelaar van Rotho is in meerdere kleuren te bestellen. Ideaal bij het scheiden van de was in zwart, kleur en wit bijvoorbeeld. 

Wasmand Flowers

Een beetje vrolijkheid dankzij de bloemtjes maken het doen van de was bijna leuk. Deze wasmand heeft geen scherpe, snijdende randen. Ook is deze wasmand goed voor een hele waslading, want hij heeft een inhoud van maar liefst 50 liter. 

Albula wasmand inclusief stickers

De Albula wasmand van Rotho is eigenlijk niet specifiek een wasmand. Hij kan ook dienen als opberger en zelfs als prullenbak. De was, óf dus het afval kan je klant nu bovendien gemakkelijk van elkaar scheiden. De box wordt namelijk geleverd met stickers. Zo kan je klant op de bak zetten voor welk soort wasgoed of afval hij bedoeld is. Deze wasmanden zijn stapelbaar en daardoor ruimtebesparend neer te zetten. Bovendien zijn ze in meerdere kleuren leverbaar.

Rotho wasmand en wasverzamelaar Jona

Zowel de wasmand als wasverzamelaar van Rotho is van hoogwaardige kwaliteit en tijdloos ontworpen. Ze zijn flexibel en daardoor gemakkelijk te dragen, ook dankzij de comfortabele handgrepen. Daar is over nagedacht! Naast het ergonomische en tijdloze design zijn deze wasmanden en wasverzamelaars leverbaar in verschillende kleuren: zwart, wit en blauw. Net wat jouw klant mooi vindt, of gebruik het om de was de scheiden. 

Rotho helpt jou om duurzame producten in te kopen, wat jouw winkel op een positieve manier op de kaart zet. Daarnaast helpt het merk jouw klant om op een comfortabele manier de huishoudelijke taken te doen met zoveel mogelijk gemak. Iedereen blij!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder