Inspireer jouw klant met picknickspullen!

De 5 must-haves voor een fantastische picknick

Inspireer jouw klant met picknickspullen!

De lente is in volle gang en het weer wordt beter en beter. Jouw klant gaat op zoek naar leuke dingen om te doen. En dat hoeven geen verre reizen of hele dagen weg te zijn. Een picknick aan het water, in het weiland of in het bos is minstens zo gezellig. Wij hebben de handigste producten op een rijtje gezet, waar jouw klant perfect mee geholpen is voor een onvergetelijke picknick.

Zenker Green Vision cakevorm

Wat is lekkerder tijdens een picknick dan écht versgebakken cake? Ter voorbereiding kan jouw klant, op groene wijze, de lekkerste cake creëren met deze cakevorm van Zenker. Dankzij een laag carnaubawas, een natuurlijk materiaal, plakt de cake niet aan de vorm. Zo maakt jouw klant dé perfecte cake.

Lees ook over onze groothandel bakvormen.

Leifheit Flip thermosbeker

Bij de cake een warme kop koffie of thee? Een goede thermosbeker is dan onmisbaar. Deze Flip thermosbeker van Leifheit heeft een inhoud van 350 ml. Goed voor een grote kop koffie of thee, of voor twee kleine. Dankzij het uitklapbare hengsel is hij gemakkelijk te dragen. Bovendien zit er een uitneembaar filter in de thermosbeker, waardoor drinken met stukjes fruit of kruiden geen probleem is. De beker is in allerlei trendy kleuren te bestellen!

Rotho Multibag

Allerlei leuke spullen, maar hoe neem je alles gemakkelijk mee? Daar heeft het merk Rotho dé oplossing voor. Deze duurzame, recyclebare boodschappentas kan tot 40 kg aan spullen dragen en oogt ook nog eens hip. Te gebruiken voor zowel de boodschappen ter voorbereiding, als voor de picknick zelf!

Leifheit vershouddozen set

Voor vers fruit, vleeswaren en groenten zijn de doordachte vershouddozen van Leifheit een uitkomst. Ook wanneer jouw klant verder van tevoren al een gerecht of hapjes wil bereiden, kan dat. Deze set bestaat uit drie formaten vershouddozen (500, 800 en 1400 ml) en een vacumeerslang met adapter. Door te vacumeren blijft voedsel veel langer vers. Bovendien kunnen de vershouddozen zowel in de vriezer als in de magnetron. Ook ideaal voor overblijfselen na de picknick. Voedselverspilling behoort tot het verleden.

Rotho Clic & Lock vershouddoos

Deze luchtdichte en 100% lekvrije vershouddoos van Rotho houdt het voedsel vers. Ook in de viezer (tot -20 graden), magnetron en in de vaatwasser behoudt deze vershouddoos zijn kwaliteit. Ideaal voor het meenemen en bewaren van hapjes. De vershouddoos is transparant, zodat direct zichtbaar is wat erin zit. Daarnaast zorgt de golvende bodem ervoor dat het voedsel droog blijft. De vershouddozen zijn stapelbaar en in een handomdraai af te sluiten. 

Van voorbereiding tot de picknick zelf; jij helpt jouw klant naar ultiem gemak dankzij de beste producten. En ook na de picknick help je je klant de overblijfselen goed op te slaan en vers te houden.

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder