Kerstversiering eruit, gezonde stijl erin

Zo begint jouw klant 2024 goed

Kerstversiering eruit, gezonde stijl erin

De meesten hebben op het moment de buik letterlijk vol van al het eten van de feestdagen. De kalkoenen en oliebollen maken plaats voor frisse salades en andere gezonde maaltijden. Help je klant bij het maken van gezonde keuzes en het vasthouden van die gezonde levensstijl. Wij hebben 5 artikelen voor je uitgekozen die hier perfect bij helpen.

1. Soehnle keukenweegschaal 

Deze digitale keukenweegschaal van Soehnle helpt je klant om van elk ingrediënt exact de juiste hoeveelheid te gebruiken. De sensor-touch knoppen zorgen ervoor dat de weegschaal gemakkelijk schoon te maken is, zonder dat er restjes tussen de knopjes blijven zitten. De keukenweegschaal weegt op de gram nauwkeurig en kan tot 5 kilogram dragen.

Meer over onze groothandel keukenartikelen.

2. Leifheit dressingshaker

Jouw klant maakt de lekkerste dressings met deze handige dressingshaker van Leifheit. Ze wordt gezond eten leuk en lekker. De antidruppeltuit voorkomt morsen en de glazen fles is vaatwasserbestendig. De meetschalen op de fles maken een nauwkeurige afmeting van de ingrediënten mogelijk. 

3. Rotho Cauma koelkastorganizers

Deze set van 5 stuks maken naast een gezond eetpatroon, ook een ander goed voornemen waar; het netjes en georganiseerd door het leven gaan. Met deze organizers voor in de koelkast houdt je klant de koelkast georganiseerd én kan hij vers voedsel zoals groenten langer bewaren.

4. Soehnle personenweegschaal

Steek je moeite in een gezonde leefstijl, dan wil je ook het resultaat bijhouden. Deze Soehnle personenweegschaal weegt op de gram nauwkeurig en kan daarmee voor zowel overwinningen als teleurstellingen zorgen. Laten we gaan voor dat eerste. Dankzij het platte design en het grote weegplateau stapt je klant gemakkelijk op en af en staat hij stevig.

5. Rotho Clic & Lock bakjes

'Meal preppen' is helemaal van nu. Met een druk even en tóch de wens gezond en voordelig te eten, is dit echt een uitvinding. Het van tevoren bereiden van meerdere porties van een gezond gerecht, lukt perfect met deze vershoudbakjes van Rotho. Ze sluiten goed en zijn geschikt voor de magnetron. 

Help je klant een handje om niet alleen de beginnen aan een gezonde leefstijl, maar ook om deze vast te houden. De producten van Leifheit, Soehnle en Rotho zijn hier perfect voor geschikt. Een waardevolle aanvulling op je assortiment dus!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder