Seltmann groothandel VanHuisz

Gemakkelijk inkopen met handige extra’s

Seltmann groothandel VanHuisz

Wie als winkelier op zoek is naar een Seltmann groothandel voor de inkoop van stijlvol en duurzaam servies, is bij VanHuisz op de juiste plek. VanHuisz is als sinds 2017 vertegenwoordiger van Seltmann Weiden, wat betekent dat je bij ons het assortiment van het A-merk kunt inkopen. Anders dan ‘echt’ een groothandel zijn wij een partij waar je zowel bestelt, als waar je je inspiratie vandaan haalt.

Seltmann groothandel

Als Seltmann groothandel stopt het bij ons niet bij enkel het leveren van jouw Seltmann Weiden assortiment. Wij denken ook graag met je mee over hoe jij jouw assortiment echt succesvol maakt. Zo adviseren we je graag over de juiste schapindeling, passende uitingen zoals displays rond je schap en welke producten jouw klant het liefst ziet. Ook inspireren we je op ons platform met de nieuwste en bij de tijd van het jaar passende producten.

Seltmann groothandel met vrijheid

Wat je bij onze Seltmann groothandel bestelt, daar ben je helemaal vrij in. Waar je bij sommige partijen verplicht bent om bepaalde producten ook af te nemen, stellen wij deze voorwaarden niet. Welke producten wel en niet werken, is voor elke winkel anders en jij weet het beste wat jouw klant graag ziet. Met onze product- en marktkennis kunnen wij je hier wél in assisteren en met je meedenken.

Seltmann Weiden en meer A-merken

VanHuisz is een Seltmann groothandel, of eigenlijk vertegenwoordiger. Maar ook van andere A-merken in huishoudartikelen kun je bij ons producten bestellen. Zo kun je ook allerlei moois van Leifheit, Zenker of bijvoorbeeld Fackelmann bestellen. En dat gaat allemaal eenvoudig via ons bestelplatform. Als klant van Seltmann groothandel VanHuisz kun je:

  • Productdetails inzien
  • Jouw assortimentslijsten uploaden
  • Je adressen beheren

En meer! Lees alles over ons bestelplatform.

Een Seltmann groothandel die ook met je meedenkt, dat scheelt zeeën van tijd! Omdat wij meedenken over acties, uitingen, schapindelingen en meer, kun jij tijd maken voor jouw winkel, klanten en personeel. En een bestelplatform dat wél prettig werkt, daar wordt elke winkelier blij van.

Meer over Seltmann Weiden Meer weten? Neem contact op!