De 5 beste was- en droogartikelen voor buiten

Onmisbaar in jouw assortiment

De 5 beste was- en droogartikelen voor buiten

In het voorjaar en de zomer is het heerlijk om de was weer lekker buiten te laten drogen. Snel en fris en bovendien energiebesparend. Wij hebben alles wat jouw klant hiervoor nodig heeft, zodat jij je assortiment ook dit voorjaar succesvol maakt.

Leifheit droogmolen Linomatic 400 Easy

Het A-merk Leifheit heeft onder meer een uitgebreid assortiment voor wassen en drogen. Ook voor het buiten drogen van de was in het voorjaar heeft Leifheit passende producten. Deze Linomatic droogmolen is dankzij het Easy-Lift systeem gemakkelijk te openen. Hij heeft plaats voor wel vier wasmachineladingen en houdt de lijnen schoon door het automatische intreksysteem.

Leifheit wanddroogrek Rollfix 150 Triple Longline

Dit weerbestendige wanddroogrek van Leifheit is eenvoudig zowel binnen als buiten te bevestigen aan de muur. Dankzij de automatische lijnoproller zijn de drie lijnen altijd schoon én strak. De waslijnen zijn alledrie afzonderlijk uittrekbaar. In totaal heeft je klant maximaal 15 meter waslijn. De lengte is zelf in te stellen, afhankelijk van de stand van de wanden. 

Lees ook over onze groothandel droogrekken.

Rotho wasmand Country - set van 2

Voor het naar buiten vervoeren van de was heeft je klant een goede wasmand nodig. Deze wasmand van Rotho heeft een inhoud van 40 liter en is dus goed een behoorlijke lading schoon wasgoed. De wasmand is zó gemaakt dat hij gemakkelijk op de heup en in de handen te dragen is. Kind kan de was doen!

Leifheit wasknijperzak

Je klant heeft nu zijn wasknijpers altijd bij de hand. Dat kan met deze handige wasknijperzak van Leifheit. Het zakje heeft ruimte voor wel 100 wasknijpers. Hij is gemakkelijk op te hangen dankzij de karabijnhaak, bijvoorbeeld aan de waslijn of de broekriem. Dankzij de grote opening pakt je klant de knijpers gemakkelijk. Aan alles is gedacht!

Leifheit droogtoren classic 450

Als het op drogen aankomt, zit je met het A-merk Leifheit helemaal goed. Deze droogtoren heeft in totaal maar liefst 45 meter aan drooglengte. Bovendien is er in de houders plek voor het ophangen van kleding aan hangers. Met de wieltjes is hij bovendien gemakkelijk te verplaatsen. Zo kan de was bijvoorbeeld altijd in de zon hangen!

Met de was- en droogartikelen van VanHuisz haal jij precies dát in je winkel, wat jouw klant nodig heeft. Alles voor ultiem gemak in het huishouden!

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder