Kleine moeite, groot plezier: zo kan jouw klant afval scheiden

Onze 4 favoriete afvalscheiders

Kleine moeite, groot plezier: zo kan jouw klant afval scheiden

Vast en zeker dat jouw klant ook iets wil bijdragen aan een beter milieu. Jij kunt hem een handje helpen door het scheiden van afval makkelijk te maken. Afval scheiden is een manier om eenvoudig een steentje bij te dragen voor het milieu. Met onze vier favoriete afvalscheiders is dat steentje bijdragen slechts een kleine moeite. Kleine moeite, groot plezier dus! 

Hailo Öko Duo Plus Prullenbak 17 + 9 liter

Hailo staat bekend om haar gebruiksvriendelijke afvalemmers. Dit model is gemaakt om twee soorten afval te scheiden. De twee emmers hebben beide een andere inhoudsmaat. Links is groot, met een inhoud van 17 liter. De rechter is wat kleiner, met een inhoud van 9 liter. Om bijvoorbeeld groen- of restafval in te doen, waar vaak minder van is dan bijvoorbeeld plastic. Het brede pedaal, het soft-close mechanisme en de handvatten aan de binnenbakken maken de afvalscheider gemakkelijk in gebruik.

Hailo Öko Trio Plus Prullenbak 3 x 9 liter

Uit dezelfde serie van Hailo afvalscheiders is er de driedelige versie. Deze heeft drie gelijke bakken die allen uitneembaar zijn. Daardoor zijn ze gemakkelijk te reinigen. Ook deze afvalscheider heeft een ergonomisch breed voetpedaal en een soft-close mechanisme. Daardoor sluit de prullenbak geruisloos.

Rotho PASO Duo Pedaalemmer 50 liter

Het merk Rotho staat voor duurzaamheid. En dan is deze Rotho pedaalemmer een ultiem voorbeeld. Hij is namelijk gemaakt van duurzaam kunststof. De pedaalemmer heeft twee binnenringen, waar twee zakken van 25 liter in kunnen worden bevestigd. Eén emmer, twee zakken. Dát is handig en ruimtebesparend! De pedaalemmer opent snel en sluit geruisloos..

Hailo Tandem Inbouw Prullenbak 2 x 14 liter

Deze handige afvalscheider komt uit de Ecoline Design serie van Hailo. De afvalscheider is in te bouwen in een keukenkastje. Hij wordt klaar voor montage geleverd met alle benodigde componenten. Inbouwen is dus zo gepiept. De tweedelige afvalscheider is uittrekbaar door midden van soepele geleiders. Het deksel is verwijderbaar, zodat je klant de emmers gemakkelijk kan reinigen. 

De afvalscheiders van Hailo en Rotho maken afval scheiden kinderspel. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een beter milieu. Zonder moeite.

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder