Leifheit editie: een glanzende vloer met Profi producten

Onmisbaar in jouw assortiment!

Leifheit editie: een glanzende vloer met Profi producten

Het Duitse A-merk Leifheit is een merk vol voordelen, daar was je wellicht al achter. De producten zijn van hoge Duitse kwaliteit en dankzij de bekendheid en de campagnes die Leifheit met regemaat voert, lift jij mee op het succes. Leifheit heeft een speciale serie schoonmaakproducten onder de naam Profi. Wij hebben de beste vloerreinigers uitgezocht, die jouw klant zeker nodig heeft bij het creëren van een heerlijk frisse, schone leef- of werkruimte. 

Leifheit Profi Vloerwisser XL micro duo + static overtrek

Zoals je misschien al weet, zijn Leifheit schoonmaakproducten op zeer doordachte wijze ontworpen. Ze beparen tijd en moeite. Dat geldt ook voor de Leifheit Profi vloerwisser. Deze verwijdert dankzij een duo-microvezeldoek ook hardnekkig vuil en hij kan gemakkelijk met de voet worden bediend. Hij is voorzien van een 360 graden draaischarnier en maakt het mogelijk om met een soepele slingerbeweging te dweilen. Deze vloerwisser heeft een extra breed mopvlak van 42 cm, waardoor het klusje sneller geklaard is. En er is meer leuks: deze Profi vloerwisser XL van Leifheit wordt tijdelijk geleverd inclusief gratis static stofdoek. Hét voordeligere en milieuvriendelijkere alternatief voor de wegwerp stofdoeken.

Leifheit Uitwringpers Profi XL

Een goed uitgewrongen mop is de basis voor een goed, strak gereinigde vloer. Deze Leifheit uitwringpers heeft handige wieltjes aan de onderzijde, waarmee hij gemakkelijk te verplaatsen is. Deze uitwringpers maar het mogelijk schoon te maken zonder te bukken, want hij is met de voet te bedienen. Hij wordt geleverd inclusief vloerwisser met een duo-microvezel wisserovertrek. Zo kan jouw klant efficiënt en makkelijk dweilen. 

Leifheit Comfort Spraymop Easy Spray XL

Sprayen en gaan! Deze vloerwisser werkt wel erg snel en gemakkelijk. Aan het handvat zit een hendel voor het sprayen van de vloerreiniger, die voor laminaat, vinyl en verschillende soorten parket geschikt is. De fles is navulbaar met Leifheit vloerreiniger. Dankzij het brede oppervlak van de wisser, kan jouw klant ook met dit product de vloer efficiënt reinigen. Zonder emmer, en toch met indrukwekkend resultaat in een handomdraai. 

Leifheit Profi Dweilpers Set met Vloerwisser

Een compacte vloerreinigingsset voor eenvoudig reinigen zonder te bukken en zonder vieze handen te krijgen. Deze set heeft alles wat jouw klant nodig heeft voor een snelle, efficiënte reiniging van de vloer. Wie vindt dit immers een leuk werkje om te doen? De bijbehorende Vloerwisser XL kan gemakkelijk worden uitgewrongen in de pers. Minstens zo goed als wanneer je deze met de hand uitwringt. 

De vloer reinigen is niet langer een noodzakelijk kwaad, maar een klusje dat jouw klant zo geklaard heeft. Zonder teveel lichamelijke inspanning of droge handen door het uitwringen van doeken. De Leifheit Profi producten zijn dus een waardevolle toevoeging aan een succesvol huishoudassortiment!

Meer weten? Neem contact op! Meer over Leifheit Schoonmaak
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder