Oh, kom er eens kijken…

... wat er in jouw assortiment zit!

Oh, kom er eens kijken…

Nog eventjes en dan is de Sint jarig. Op 5 december trippelen de paardenvoetjes van Ozosnel door de straten om cadeautjes bij jouw klanten rond te brengen. Maar eerst moet de Sint natuurlijk op pad om mooie cadeautjes te kopen. Maak het hem makkelijker door je assortiment te verbreden met leuk en leerzaam speelgoed van Klein Toys.

Interactieve babypop met accessoires

De Baby Coralie serie is een babypoppenlijn die poppenmoeders en - vaders snel in hun hart sluiten. De basispop is 35cm groot. De pop heeft een uitgebreide accessoirelijn zoals een babybadje (pop kan ook in bad).

Bosch speelgoedgereedschap

De Bosch kindergereedschaplijn bestaat uit speelgoedversies van het gereedschap dat Bosch voor volwassenen heeft. De lijn stimleert de ontwikkeling van een kind door het mogelijk te maken een rollenspel te spelen. De Bosch lijn bestaat uit gereedschapkoffer, veiligheidsbrillen, boormachine en werkbanken. De lijn is erg breed en heeft diverse prijspunten. 

Keuken en huishouden

Het kinderassortiment huishoud en keuken is erg breed. Er zijn onder andere keukentjes van Miele en Bosch. En keukenapparatuur van Bosch zoals waterkokers, keukenmachines en handmixers. Naast de keukenartikelen zijn er ook huishoudartikelen van Leifheit en Vileda. Denk aan een stoffer en blik, vloerwisser en een droogrek. Spelenderwijs leren door middel van rollenspellen stimuleert de ontwikkeling van een kind. Een rollenspel geeft een kind de ruimte om emoties uit te drukken. 

Beroepen

De Klein Professions lijn bevat speelgoed om een kind om te toveren tot brandweer, politie of dokter. Het assortiment bestaat uit dokterskoffers, brandweer- en politiekleding en diverse accessoires zoals een brandblusser en telefoons. 

Wist je overigens dat wij ook een scala aan schoencadeautjes tot €15,- in ons assortiment hebben? Doe inspiratie op. 

Bij VanHuisz hebbenwwe populaire cadeautjes al voor je op een rijtje gezet. Zo helpen we samen de Sint om er voor groot en klein weer een geslaagd feest van te maken. Want wat is mooier dan een brede lach op het gezicht van een kind?

Meer weten? Neem contact op! Meer over speelgoed inkopen
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder