Sinterklaas komt eraan: de beste schoencadeaus

Zijn de kinderen ook dit jaar weer lief geweest?

Sinterklaas komt eraan: de beste schoencadeaus

Over een aantal weken is de Sint alweer in het land. Tijd om het de goedheiligman gemakkelijk te maken door populair speelgoed in je winkel aan te bieden. Sinds deze zomer hebben wij ons assortiment uitgebreid met, naast huishoudartikelen, ook speelgoed. Het A-merk Klein Toys heeft en ruim aanbod aan educatief speelgoed dat kinderen spelenderwijs en veilig laat leren.

Zodra de Sint voet aan wal zet, zetten kinderen massaal hun schoentje bij de haard neer, in de hoop iets moois te krijgen. De beste schoencadeaus van onder de €15,- hebben we voor je op een rijtje gezet. Je vindt alles in onze speelgoed groothandel.

Coralie speelgoed badkuip groot

Bij een mooie pop horen natuurlijk ook accessoires. Met een badkuip gaat er weer een heel nieuwe dimensie open in de beleving van het kind, doordat het kind nu nóg meer kan met de pop.

Bosch accessoires 

Oorbeschermers, werkbril, koplamp... Bosch heeft van een aantal producten ook een speelgoedversie, zodat kinderen hun ouders kunnen helpen bij klusjes in en rond het huis. 

Keuken en huishouden

Een waterkoker, handmixer, vloerwisser, stoffer en blik of een dweilset. Of bijvoorbeeld een afwasrek met bestek en servies. Genoeg mooie accessoires om kinderen spelenderwijs te laten leren. 

Beroepen

Wat wil je later worden? Kinderen hebben nog vaak de droom om brandweer, politie of dokter te worden. Laat ze lekker hun droom najagen met allerlei accessoires waarmee ze hun favoriete beroep kunnen uitoefenen. Denk aa nbrandblussers, dokterskoffers en politiepetten.

Ook benieuwd naar populaire 5 december cadeaus? Lees ons 5 december blog!

Met een mooi speelgoedassortiment help je de Sint een handje om ook dit jaar weer kinderen te verblijden met een verrassend cadeautje. Áls ze lief zijn geweest, natuurlijk 😉

Meer weten? Neem contact op!
Vragen?
Neem contact op via Whatsapp 
035 - 820 0942
Folder